fredag den 31. maj 2013

U12a: Endestation i pokalturneringen. 1-4 til Dalum U13

Onsdag aften spillede vores U12a hold semifinale i U13 pokalturneringen  mod Dalums talentfulde U13 hold, som efter sigende skulle være blandt de stærkeste på Fyn. Vi mødte i træningsopstarten samme hold hvor det blev til et knebent 3-4 nederlag. Men den gang havde vi også fordel af at spille på egen kunstgræs som var lidt uvant for Dalum piger. Det var derfor spændende om vi også kunne give Dalum pigerne kvalificeret modstand på en græsbane.
Kampen startede med den obligatoriske ”god kamp” runde og her kan man virkelig se at der sker noget med pigernes størrelse i den alder. BM pigerne ignorerede dog de fysiske dimensioner og startede kampen med godt pasningsspil. Det var tydelig at Dalum lige skulle vende sig til de små pigers gode boldomgang. Dalums træner nåede da også at skråle ”tættere på” nogle gange i den indledende fase. Desværre efterkom Dalum pigernes deres træners ønske og kom meget tættere på vores piger. Trods flere gode spilsekvenser så havde vi svært ved at spille os igennem til chancer på den sidste 3. del. Da Dalum samtidig er det bedst spillende U13 hold vi har mødt så blev det Dalum som skabte de fleste chancer i første halvleg. Men selvom Dalum var bedst så var det alligevel to meget ærgerlige mål vi indkasserede i det 9. og 12 minut. Begge mål efter uheldige boldtab omkring eget målfelt, hvor en Dalum pige kunne trille bolden i mål. Men det er den slags der sker mod gode hold når vi vil spille med bolden – også under pres. Og det vil vi fortsat! Kort før pausefløjtet nåede Dalum at lukke kampen til 3-0 på et godt angreb.
Med 0-3 gik pausesnakken mest på at vi skulle finde vores egen rytme igen. Usikkerheden havde spredt sig lidt efter 0-2 målet og vi havde ikke haft modet til at holde nok fast i bolden. Dermed var vi kommet til at løbe og kæmpe for meget med Dalum pigerne, hvilket var op ad bakke. Samtidig fik vi snakket om hvad vi skulle gøre når Dalum gik helt op og lukkede på vores målspark. Og pausen havde gjort godt. Pigerne spillede friskt til igen og formåede at få skubbet spillet længere frem på banen. Det blev en flot anden halvleg mellem to ligeværdige hold og resultatet blev retfærdigvis 1-1. Pigerne sluttede dermed pokaleventyret i U13 rækken med oprejst pande.
Alt i alt en god og lærerig kamp, som Dalum vandt fortjent. For spændingen og de mange tilskuers skyld var det lidt ærgerligt at Dalum fik 2 lidt for nemme mål i 1h. Ellers kunne 2h godt have udviklet sig til en rigtig pokalgyser. Men vi er glade og tilfredse med de 3 gode kampe mod U13a hold vi nåede at få i pokalturneringen.