søndag den 26. maj 2013

U12c: Bedste kamp til dato (tilføjelse til forrige indlæg)

Vores c-hold ligger andensidst i deres række med en målscore på 5/23. På papiret/stillingsoversigten ser det ikke godt ud - men på grønsværen skinner det ikke igennem. Vores piger holder fanen højt og går på banen med den største selvtillid og kampgejst. Det er bare så fantastisk - og man kan slet ikke lade være med at blive begejstret over deres engagement.
Idag var modstanderen Brenderup, som ligger lunt, lige over midten. Så vi var godt klar over, at støvlerne skulle kridtes, hvis vi skulle være med om pointene. Og det blev de, dog først et par minutter inde i kampen. For da dommeren fløjtede kampen i gang, var BM-pigerne ikke helt klar. Blot få minutter inde i kampen var Brenderup foran med 0-2. Hold da fast - nu var gode råd dyre. Hvordan skulle det dog ikke gå, med hele 55 minutter igen. Men så tog kampen en drejning. Pigerne vågnede op, kom i den grad i teten - og blev det mest boldbesiddende hold i resten af halvlegen. Der blev sågar udlignet med en flot "kasse" sat ind af Solbjørk. Og det var faktisk nådigt sluppet for Brenderup, da BM-pigerne kom til flere gode chancer, både over målet og på stolperne.
Anden halvleg startede lidt usikkert med flere "farlige" situationer foran BM's mål. Vi havde skiftet målmand i halvlegen, da vores faste målmand havde meldt afbud på dagen. Efter et par aktioner og lidt følen an i målfeltet, kom der igen flow i pigernes spil. Kampen bølgede frem og tilbage - med forsøg og chancer i begge ender. Pludselig lykkedes det en hurtig Brenderup pige at opsnappe bolden og et kontraangreb blev sat i gang. Denne gang gik det galt, efter flere gode redninger, og Brenderup afgjorde kampen, som endte 1-3. Ikke helt fortjent set med BM øjne:-)
Der er ingen tvivl om, at fortsætter vi i samme kurs, ender det med, lige som sidste år, at pointene strømmer ind på kontoen - i de sidste kampe:-) Det satser vi på. Godt gået piger.

Dagens spillere; Yasmin, Sonia, Anna, Kathrine, Mathilde, Emma, Juliane, Frida og Solbjørk.