søndag den 12. maj 2013

U12b: Fjerde sejr på stribe (Kværndrup 7-0)

Søndag formiddag skulle vores B hold i aktion mod Kværndrup, som sidste sæson var top hold i C rækken og nu prøver kræfter med B rækken. Kværndrup har stadig sin første sejr til gode i B række og virkede derfor som en overkommelig opgave for vores stærkt besatte B hold. Vi havde nemlig endnu en weekend med kun et afbud i truppen og kunne derfor mønstre flere rutinerede A og B spillere på holdet.
Kværndrup viste dog god gejst og kæmpede sin chance. Starten var således mere lige end man skulle have forventet. Men efter 10-15 minutter var BM spillet varme og chancerne begyndte at komme på samlebånd. Resten af kampen var BM i teten med godt spil og mange chancer. Kværndrup kæmpede flot, men var sjældne gæster på BM’s halvdel. De fleste opløb til chancer var lange bolde, som en årvågen Laura Frederikke i målet flot gik ud og opsnappede midt på banen. Slut resultatet blev 7-0 til BM efter 4-0 ved pausen og havde det ikke været for en velspillende Kværndrup målmand, så kunne det gået have blevet endnu større.