lørdag den 4. maj 2013

U12c: Lige ved og næsten. 2-5 mod Særslev

Cecilie, vores meget dygtige målmand, tog udfordringen op og agerede markspiller.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at træneren idag - lige før kampstart, havde en lille sommerfugl i maven. 10 BM-piger var i ugens løb udtaget til at spille denne vigtige kamp - mod Særslev. En kamp, der gav os håb om de første point i c-rækken. Særslev havde nemlig, lige som os, fået alt andet end en drømmestart på turneringen. De havde dog indkasseret 3 point, men disse vundne point var på et udeblevet hold! Så det var nu vi skulle slå til... vi ville op på hesten igen:-)
Men kun 5 piger mødte op til det aftalte tidspunkt. Resten kom dryssende lidt efter lidt. Et afbud var dog modtaget om formiddagen, ellers handlede det om forvirring omkring mødetidspunkt, for sent hjemmefra og glemte fodboldstøvler - ja gode undskyldninger var der mange af:-) Vi tager armbøjninger på tirsdag piger. Heldigvis fik vi samlet "holdet", og ambitionerne for dagen fejlede ikke noget. Taktikken blev lagt og snart var kampstart en realitet.
Med højt humør og god familieopbakning på sidelinjen skulle det nu blive spændende at se, hvordan pigerne skulle klare det. Kampen blev fløjtet i gang og som dug for solen forsvandt sommerfuglene i maven, og blev i stedet afløst af en begejstring over pigernes gode sammenspil. Allerede indenfor de første 5 minutter, havde pigerne kæmpet sig til to store målchancer. Sådan fortsatte det gode spil til langt ind i første halvleg, hvor det så pludselig lykkedes en stor rød pige fra Særslev at bryde igennem vores forsvar. Så stod der 0-1 til Særslev, hvilket også var halvlegsresultatet.
Selv om vi var bag ud ved pausen, havde pigerne stadig troen på, at det kunne lykkes. Efter små justeringer, efter bl.a. diskrete fif fra dommeren - nej, jeg mener træneren, var pigerne klar igen. Nu skulle de sidste kræfter brændes af. Men ak og ve, sikke en uheldig start på anden halvleg. En misforstået, blød tilbagelægning resulterede i et frembrusende Særslev angreb, der på ærgerlig vis fik sendt bolden i mål endnu en gang. 0-2 til Særslev (vist nok ved egen hjælp/selvmål).
Kampen var dog slet ikke tabt endnu, for nu skulle halvlegens små rotationer vise sig at bære frugt. Med Solbjørk i spidsen og med skud i støvleren - stod der pludselig 1-2 og vi var tilbage i kampen. Men Særslev gav ikke op. De havde, lige som os - alt at kæmpe for. Hvor de måske nok i højere grad vandt på fysik og lange skud frem i banen fra deres gode målmand, forsøgte vi os med stationerne. Igen og igen. Vi prøvede virkelig, og jeg synes faktisk BM-pigerne spillede flottest bold, om end det, heller ikke denne gang, gav point på kontoen, så var jeg (og dommeren) yderst tilfredse med pigernes indsats. På trods af, at slutresultatet blev 2-5 til Særslev, kan vi godt tillade os at sige, at vi er "oppe på hesten igen". Tak for kampen piger. Flot indsats.