tirsdag den 24. september 2013

U13b: Spænding til det sidste i Søhus Stige 2-3

Mandag var U13B holdet på svær opgave i Søhus Stige som inden da havde to sejre og et enkelt nederlag med i bagagen. Blandt andet en storsejr på 8-0 mod Middelfart. Men det var et tændt Marienlyst hold som startede på banen og allerede på kampens første angreb lykkedes det Johanne at glide igennem forsvaret og var alene med målmanden. Desværre fik målpigen i Søhus akku
Johanne med mange gode gennembrud
rat benet på bolden så den gled til hjørne.  BM startede bedst men som halvlegen skred frem viste Søhus hvorfor de er med i toppen af rækken. Søhus havde et par giftige angribere som vi havde svært ved at afvise og trods flere gode redninger fra Laura F så kom Søhus på både 1-0 og 2-0. Kort inden pausen tog Solbjørk dog sagen i egen hånd og gled flot mellem to modstandere – efterfulgt af et hårdt fladt skud som bragte BM tilbage i kampen. 1-2 og pause.
Anden halvleg blev en intens halvleg med momentvis flot spil, god fight og mange chancer i begge ender. Vi kan takke en velspillende målmand i målet for at Søhus ikke bragte sig afgørende foran - og i front manglede vi lige det sidste held og dygtighed for at bringe balance i regnskabet. Kampen endte 2-3 efter et flot fighter mål af Johanne, mens Laura K med garanti stadig ærgrer sig over sit brændte straffespark.
Alt i alt en godkendt indsats i kamp, hvor vi havde mulighederne for at få point, men også må erkende at Søhus havde flere chancer end os.

Dagens spillere: Laura F, Hanna, Juliane, Anna W, Katrine E, Mathilde M, Mathilde B, Solbjørk, Johanne, Yasmin, Ida M og Laura K

Målscorer: Solbjørk og Johanne