søndag den 22. september 2013

U12: Sikker sejr over Tårup. 7-2 til Marienlyst

Dagene flyver af sted. Her kommer som tidligere annonceret et par linjer fra U12 kampen, som blev spillet i lørdags. Modstanderne på dagen var Tårup. Et hold der på kortet så stærkt ud med flere kvartalsspillere og tillige det hold, som havde lagt sig i spidsen for U12 rækken. Så vi var spændte, da dommeren fløjtede kampen i gang.
Men der skulle kun gå et minut før BM havde det første gennembrud ved Amalie, der uden tøven sendte bolden i netten med et brag af et langskud. Sådan - god start. Og det blev ikke kun starten. Det vedblev med at være en god kamp, hvor BM i den grad var i teten. Til tider i en sådan grad, at det skabte store frustrationer hos modstanderne, for der var ikke meget at stille op mod vores piger, der virkelig lykkedes med deres spil.
I takt med, at vi kom foran med både to og tre mål (Katrine og Maya) blev vi modige og nye pladser skulle prøves af. Her øjnede Tårup chancen og var ikke sene til at udnytte en lille svaghed i vores forsvar. Det resulterede i to hurtige scoringer i "den forkerte ende", og kampen var pludselig åben igen (i begyndelsen af anden halvleg).
Men så satte BM pigerne lige det sidste ind og rykkede for alvor fra modstanderne. På 7 minutter leverede Katrine hattrick og slutteligt gik Solbjørk solo og lukkede kampen til 7-2. Flot så det ud og en stor del af fortjenesten skal findes længere tilbage på banen, hvor Amalie og Emma stod som sikre klipper. Vores målmand Freya leverede også en super flot præstation med mange gode redninger.
Bestemt den mest seværdige kamp i denne række indtil dato. Og tilmed den kamp som sparkede os direkte ind på førstepladsen. Nu bliver det interessant at følge pigerne til Midtfyn i morgen, hvor endnu en svær opgave venter.

Dagens spillere; Amalie, Emma, Freya, Frida, Karla, Katrine, Majken, Maya, Solbjørk.
Dagens målscorer; Amalie, Katrine x 4, Maya og Solbjørk.