søndag den 8. september 2013

U13b: Marienlyst tabte til Dalum

Datoen, 7-9-13, gav forhåbninger om lidt held med dagens kamp. Modstanderen var en af rækkens bedste hold, og BM havde kun en udskifter med, så pigerne kunne godt bruge lidt medvind.
Kampen begyndte godt. Forsvaret havde godt fat i Dalum, men BM var under pres i store dele af første halvleg. Der gik 11 minutter, før BM havde sit første skud inden for Dalums målramme. Det var forståeligt nok, da BM’s midtbanespillere ikke havde prøvet at spille sammen på de pladser før. Alligevel fulgte BM godt med, men de måtte lukke et mål ind, da Dalum udnyttede en lang bold til 0-1, der blev stillingsresultatet i første halvleg. Alt i alt en god indsats, hvor det viste sig at være Dalum, der havde heldet med sig.
I anden halvleg kom BM godt igen. Efterhånden fik BM overtaget i dele af denne halvleg. Særlig efter en rokade, hvor Anna kom ind på midten og Katrine kom ud kanten, fik vi udnyttet pigernes potentiale bedre. Desværre blev dette overtag ikke omsat til mål. Dalum scorede på to kontraangreb, så 3-0 så ud til at blive det realistiske resultat, men BM kom stærkt igen de sidste 8 minutter af kampen. Første med et godt gennemspillet mål, hvor Katrine dribler fra venstrekanten og finder Solbjørk, der hamrede den op på overliggeren, så den gik i mål. Resten af kampen havde BM mange chancer. Derfor var det også helt urimeligt, at Dalum i de sidste sekunder af kampen fik et heldigt mål, lige inden dommeren fløjtede kampen af til slutresultatet 1-4. ærgerligt, men godt kæmpet af BM U13 Piger.

Tak til Thomas (Solbjørks far) for dette fine kampreferat.