U12: Vi indtager 1. pladsen. 5-2 over FC Midtfyn.

Bliver vores U13 piger mon fynsmestre igen i år???
Det vil kun tiden vise. Et er sikkert, det bliver med garanti spændende at følge dem i de næste kampe. Men spændende ser det også ud for vores U12 piger. De har nu sikkert, efter fem gode kampe, lagt sig tilrette på førstepladsen, med tre point til nummer to, Tårup. Slet ikke dårligt af et nyetableret hold.
Solbjørk forsøger sig med et flot hovedstød.

Sidste nyt fra U12 pigerne;

Torsdag eftermiddag stod FC Midtfyn for skud. Et nyt hold sammensat af de to naboklubber Kværndrup og Ryslinge. FC Midtfyn havde klaret sig ganske udmærket i deres første kampe, så vi tog ingen chancer og stillede med stærkeste opstilling:-)
Det var således ni toptændte piger der gik på banen i Kværndrup denne kølige torsdag eftermiddag. Men det samme kunne siges om modstanderne. Det resulterede i store chancer i begge ender - lige fra starten af. Og der skulle gå hele ti minutter inden BM fik bolden i nettet (Maya). Men så fik BM pigerne også blod på tanden. Der blev udfordret, både med flotte driblinger, hovedstød og flere langskud. Anden scoring blev dog på et direkte hjørnespark. Denne detalje stod Maya også for. Kort tid før pausen gjorde Katrine det til 3-0 og pigerne kunne gå til en velfortjent pause.
BM på vej frem i et af deres utallige angreb.
Som tidligere set synes kampen vundet - stort. Men sådan ville FC Midtfyns pigerne det ikke. De fik kæmpet sig tilbage i kampen og med to på hinanden følgende scoringer - var kampen igen åben. Men som BM pigerne også har vist før, så har de altså et ekstra gear, når det virkelig gælder. Det fik de vist, og de fik igen gang i det gode sammenspil og kom til flere flotte forsøg. Især et skal nævnes, nemlig Mayas kanonhug som desværre ramte midt i trekanten (på stolpe/overlægger). ØvØv. Men flot skud. Derimod lykkes det Katrine at drible sig igennem til endnu et mål og det samme gjorde Solbjørk - kort før kampen blev fløjtet af. Slutresultatet blev 5-2 til BM.

Dagens spillere; Amalie, Emma, Freya, Jasmin, Julie, Katrine, Maya, Solbjørk og Sonia.
Dagens målscorer; Maya x 2, Katrine x 2 og Solbjørk.