tirsdag den 3. september 2013

U12: Et point mod Vindinge 3-3

Her følger endelig en kort beretning fra vores nyetableret U12 pigehold. Som tidligere annonceret lagde vi godt ud med en sejr over Munkebo - forrige mandag. Her mødte vi op fuld af selvtillid. Godt nok med et blandet hold, bl.a. med de to debutanter som ses nedenunder her:-)
Karla og Julie spillede deres første kamp mod Munkebo
Men på holdet havde vi også de tre rutinerede spillere Amalie, Katrine og Maya som til hverdag slår deres folder på U13A. Så helt galt kunne det aldrig gå... Men efter mange år på fodboldbanen burde vi vide bedre. Det er farligt at undervurdere sine modstandere, og der var ikke spillet mange minutter før vi kom bagud med 0-1. Vi var under pres, især i den første halvdel af første halvleg. Kampen bølgede frem og tilbage. Vi fik udlignet. Munkebo scorede igen og Maya udlignede igen til 2-2 få sekunder inden halvleg. I anden halvleg kom udfaldet. Vi fik overtaget og fik scoret et par hurtige mål efter hinanden (Jasmin). Munkebo gav dog ikke op og fik tilkæmpet sig endnu et mål til kampens slutresultat 5-3. En god start på sæsonen.

I går gik turen så til Vindinge ved Nyborg. Her skulle U12 pigerne møde et hold, der lige som os, havde vundet deres første kamp. Det skulle nu blive spændende at se, om pigerne kunne gøre kunsten efter fra sidste mandag. Kampens fokus var at få kanterne lidt mere i spil (efter evaluering fra første kamp, hvor begge vores debutanter gav udtryk for, at de havde svært ved at placere sig på banen). Sjovt nok samme fokus som der arbejdes med på U13A - så det er slet ikke så let endda:-)
Kun med vejret til forskel kom kampens start, uden forveksling, til at ligne den mod Munkebo. Med to angribere/fiskere lagde Vindinge et hårdt pres på vores ellers meget stabile forsvar (Amalie og Emma). En scoring var uundgåelig. 0-1 til Vindinge. Vi fik gang i det gode spil. Pigerne var generelt bedre til at finde hinanden og efter flere chancer fik Maya udlignet til 1-1. Og med bare et minut til pause stod Maya for kampens flotteste detalje - hvor hun efter at have sat to forsvarsspillere af med flotte driblinger, overlegent placerede bolden FLADT og HÅRDT forbi, den ellers særdeles fremragende målmand. Havde det ikke været for hende, havde kampen haft et lidt andet udfald. Dermed ikke sagt at Vindinge pigerne ikke var gode - for det var de. Men deres målmand var i særklasse. 2-1 ved halvleg.
Få minutter inde i anden halvleg fik Jasmin kæmpet sig til et straffespark, som hun selv udnyttede flot. 3-1 og en sejr synes sikker. Men Vindinge ville det anderledes. De fortsatte med at kæmpe og efter to hurtige mål stod der 3-3.
De sidste 10 minutter var nervepirrende. BM pigerne havde overtaget, men bolden ville bare ikke ind. Der blev skudt på overlæggeren og Vindinges målmand stod virkelig for skud - men hun reddede alt. Kampens slutresultat blev 3-3, hvilket må siges at være et godkendt resultat mod så gode modstandere. Godt kæmpet piger.

Dagens spillere: Amalie, Emma, Frida, Freya, Karla, Katrine, Maya, Solbjørk, Jasmin og Julie.
Dagens målscorer: Maya x 2 og Yasmin x 1.