søndag den 14. oktober 2012

U12c: Sejrsdans i Ryslinge

Efter flere gode tilløb lykkedes det endelig. Vores ihærdige U12c hold med mange helt nystartede piger fik deres første sejr i turneringen. Men det holdt hårdt og pigerne måtte igennem regnbyger, haglbyger og dramatisk afslutning inden at sejrsdansen kunne udføres.
Ryslinge havde haft lidt problemer med at stille hold men endte heldigvis med at være 7 spillere. Kampen blev dog udskudt 15 min da den sidste Ryslinge pige lod vente på sig. Om det var den kaotiske forberedelse for Ryslinge eller kampklare BM piger der gjorde forskellen vides ikke, men BM startede klart bedst. Flere gode forsøg blev krydret med et flot mål af Yasmin. 1-0 til BM og en lovende start. Men nu var Ryslinge kommet i omdrejninger og de havde 2 skrappe spillere, hvor specielt deres angriber voldte os store problemer. Kampen bølgede frem og tilbage med chancer i begge ender. 1-1, 2-1 (Laura F), 3-1 (Sena), 3-2, 4-2 (Jasmin) inden at dommeren fløjtede til tiltrængt pause.  Men det så lovende ud 4-2 føring og Ryslinge var som bekendt kun 7 spillere. Det måtte kunne holde hjem.
Anden halvleg startede som første med chancer i begge ender. Efter 10 minutter begyndte vores kræfter dog at ebbe ud og de to stærke spillere fra Ryslinge satte dagsordnen. Træneren råbte mere og mere desperat; ”Retur”, ”Løb retuuuuuurrrr”, ”UD i hende”, ”Fremad”, ”Løøøøøb”  i takt med at Ryslinge fik flere og flere chancer. Men tiden gik og vi førte stadig. Så gik der desværre hul på bylden for Ryslinge. Tre rappe scoring og pludselig var vi bagud 4-5 med 5 min tilbage. Øv øv. Sidste desperate forsøg på at vende kampen igen:  Juliane (billedet) på top. Vores stærke defensive piger Fatma og Laura F i forsvaret og Sena som var overraskede frisk trods stort løbepensum på diverse pladser. Øvrige trætte piger måtte brænde de sidste kræfter af på skift på kanterne. Taktikken lykkedes. 5-5 ved Juliane på en friløber og på mirakuløs vis 6-5 to minutter før tid på ½ friløber og efter flere riposter! Sådan. 9 stolte piger kunne med kyndig instruktion af Freya udføre den længe ventede sejrdans.