søndag den 21. oktober 2012

U12a: 6-2 i generalprøven mod OB inden sæsonfinalen

Pigerne indfriede favoritværdigheden med en 6-2 sejr over lokalrivalerne fra OB. Kampen blev dog indledningsvis mere lige og spændende end forventet på forhånd. OB pigerne var tydeligvis opsatte på at vise flaget på BM’s baner og lagde fra starten er højt pres på BM pigerne. De første 15 minutter blev således en intens affære, hvor OB bestemt viste tænder. Det var således heller ikke ufortjent da OB efter ca 15 minutter fik udlignet BM’s 1-0 føring som var sat ind af Isabell. Men OB kunne ikke holde presset og BM pigerne overtog mere og mere spillet på banen. En velspillende OB målmand gjorde dog rigtig svært for BM pigerne og der skulle en tredobbelt chance til førend føringsmålet endelig var en realitet.  2-1 ved Sille. Selvom OB var skubbet længere tilbage på banen, så lurede faren hele tiden på hurtige omstillinger og ved lange udspark. Det var således et langt udspark der skabte forvirring i den bagerste kæde og pludselig var stillingen 2-2.
Pause og nervøse trækninger i trænerteamet. BM pigerne måtte arbejde hårdt i første halvleg for at få overtaget. Da vi samtidig kun var 8 spillere (vores målmand Laura F var blevet syg henover natten) så var det med en del panderynker at trænerne indledte 2h. Heldigvis forsatte pigerne hvor de slap i slutningen af første halvleg. OB pigerne kæmpede bravt, men kunne ikke matche BM som de gjorde flot de første 20 min. Undervejs blev det 3-2 (Sarah), 4-2 (Katrine), 5-2 (Sarah) inden Mathilde lukkede og slukkede til 6-2.
Alt i alt en rigtig god generalprøve inden vi i næste uge skal spille sæsonfinale mod Tåsinge. En sejr her, så lukker vi en forrygende efterårssæson uden at have tabt en kamp (mod piger) i 15 kampe. Men der venter en os svær opgave, idet Tåsinge, som det fremgår af deres egen blog, er topmotiverede til kampen. Heldigvis kan vi tåle at tabe med 5-0 og stadig vinde rækken samt kalde os Fynsmestre. Men det regnestykke skal vi helst ikke ud i. Vi satser alt på den 3. sejr på stribe mod vores venner fra Tåsinge.

Spillere & facts:U12a: Marienlyst - OB  6-2
(Laura F- syg), Isabell, Sarah, Amalie, Mathilde, Katrine, Maya, Thit og Sille F
Målscorer:  Isabell, Sarah x2, Sille F, Katrine og Mathilde