lørdag den 6. oktober 2012

U12b: Velspillet kamp på BM

Lørdag var dagen derpå for mange vores ihærdige U12b piger idet der havde været store hygge aften på BM med mange aktiviteter og overnatning. Og som i kan læse i det forrige indlæg på bloggen, så var det ikke alle pigerne som huskede trænernes formaninger om at man skal tidligt i seng dagen før en kamp! Det var derfor spændende at se hvor mange kalorier der var tilbage i pigerne, specielt set i lyset af at vi normalt har det svært i B rækken mod dagens fra Dalum.
Starten viste dog ingen morgentræthed. BM Pigerne spillede friskt til og tilspillede sig flere gode chancer i åbningsfasen med en friløber som den største chance. Men efter den gode start kom Dalum bedre med og de begyndte at presse BM pigerne højere på banen. Spillet flyttede mere og mere op på BM’s halvdel og som en naturlig følge kom føringsmålet til Dalum på et flot langskud. Den efterfølgende periode var Dalum’s bedste og da føring blev udbygget til 2-0 omkring det 20. minut var der ikke mange tilskuere der troede at BM pigerne kunne komme tilbage i den kamp. Men BM pigerne ville det anderledes. Der begyndte at komme huller i Dalum’s pres og det gav plads til flere gode stikninger fra Amalie som styrede den centrale midtbane med godt overblik. Første advarsel til Dalum var et kanonskud af Mathilde på overlæggeren efter et flot gennembrud i højreside. Lidt senere fik Juliane sin anden friløber og denne gang var der gevinst. 1-2. Pigerne var tilbage mentalt og med en langskudscoring af Johanne kort før pausen var kampen helt åben igen.
Anden halvleg startede BM pigerne igen bedst og med en hurtig scoring af Mathilde var kampen pludselig vendt på hovedet. Spillet i denne halvleg blev ikke helt så flydende som i første halvleg. Til gengæld blev der kæmpet flot over hele linjen og der var mange chancer i begge ender. Undervejs kom BM pigerne på 4-2 inden Dalum skabte fornyet spænding med 4-3. Syv minutter før tid lukkede BM kampen med deres 5 scoring og herefter gik pusten af Dalum.
Stor tak til Dalum som var med til at skabe en seværdig fodboldkamp der bestemt kunne have været gået begge veje. Men dejligt at se 2 mandskaber som virkelig prøver at spille sammen og holde fast i bolden.