søndag den 2. september 2012

U12a + U12b på hjemebane i FBU's anden runde

Ifølge planen skulle vi have haft alle tre hold i aktion denne første weekend i september. Men allerede tidligt på ugen stod det klart at det var umuligt at samle spillere til 3 hold. Kampen i U12c rækken blev derfor udsat og vi prøver at finde et nyt kamptidspunkt.
Først på formiddagen var det U12b holdet som skulle i aktion. Holdet skulle prøve at følge op på de flotte takter fra sidstes uges sæsonpræmiere mod Morud. Det var dog et på papiret et noget stærkere hold der var i vente, da OB’s B hold havde lidt forstærkninger med fra deres A hold, som sad over denne weekend. De to hold skulle dog vise sig at stå godt til hinanden - og der blev vist både fight og flotte spil sekvenser fra begge hold. Specielt i første 1 halvleg viste holdene perioder med flot fodbold og der skulle kæmpes hårdt for at holde modstanderen fra fadet. 2-2 ved pausen og kampen var helt åben.
Desværre startede Marienlyst 2 halvleg med en lille gavebod i form at 2 dumme opspilsfejl / foræringer i eget felt. Herfra var det lidt op ad bakke selvom pigerne med nogle gode forsøg var tæt på at komme tilbage i kampen efter reduceringsmålet til 3-5. Slutresultatet blev 3-6 efter - meget symptomatisk - endnu en opspilsfejl i eget felt. Men ser vi bort fra de alt for mange foræringer, så er træneren godt tilfreds med indsatsen på en dag hvor specielt Hanna og Amalie (billedet) udmærkede sig med gode præstationer.

Spillere & facts:
U12b: Marienlyst - OB  3-6
Cecilie, Ida, Hanna, Johanne, Laura J, Amalie, Sille F, Juliane, Jasmina
Målscorer:  Sille, Johanne, Amalie

Efterfølgende skulle A holdet i aktion mod Assens. Kampen var deres sæsonpræmiere da holdet var oversidder i første runde, så det var lidt spændende om holdet kunne følge op på de flotte takter fra Marienlyst Cup. Der har de seneste uger været fokuseret meget på at holde spillet flydende med færre berøringer samt være bedre til at bruge angriberen som spilstation. Begge dele synes at fungere rigtig godt. Kampen igennem havde pigerne rigtige mange sekvenser med få berøringer og mange spilstationer. Dejligt at se træningen overført til kamp. Spændingen om resultatet forsvandt da også hurtigt med 2-0 efter 3 minutter og 4-0 efter 16 minutter. Da Assens samtidig kun havde 7 spillere med lignede det en meget kedelig søndag for de ellers godt kæmpende Assens piger. Assens’ træner Jeanette blev derfor på opfordring udstyret med målmandtrøje og handsker og fik dermed mulighed for at dirigere tropperne på nærmeste hold J . Denne taktiske manøvre Assens bedre inde i kampen og BM pigerne skulle fortsat arbejde hårdt for at komme til chancer og mål. Slutresultatet blev 9-1 og Assens skal have stor ros for aldrig at give op på en dag hvor modstanden var for stor.

U12a: Marienlyst - Assens 9-1