lørdag den 22. september 2012

U12b: Tre point på hjemmebane mod Nr. Aaby IK

Der blev fløjtet adskillige kampe i gang på Marienlysts baner denne lørdag formiddag. I den ene stod opgøret imellem U12 pigerne fra Marienlyst og gæsterne fra Nr. Aaby. På trods af en kold efterårsblæst var flere holdkammerater mødt op, for at støtte pigerne i dagens udfordring. Rigtig dejlig holdånd piger - tak for det. Også forældre og andre faste tilhængere stod talrigt langs sidelinjen - klar til dagens kamp.
Klar var dog ikke pigerne fra Marienlyst. I hvert fald ikke i de første fem minutter, hvor modstanderne fra Nr. Aaby formodede at lægge et moderat pres på os. Det lykkes dem sågar at komme foran med 0-1 efter bare 5. min. Men så vågnede vi op. Stille og roligt fik pigerne bygget spillet op, og første halvleg bød på mange flotte sekvenser. Nævneværdig var Amalie, som på den centrale plads i midten, styrede spillet med stort overblik - og deltog i flot trekantspil. Hun stod desuden for hjemmeholdets to første mål. Også Ida (billedet) må fremhæves idag. Hun trådte i den grad i karakter. Det var så tydeligt at se, at træningen har båret frugt. Der har gennem de sidste par uger været fokus på bl.a. at turde holde på bolden, føre den med sig ud af og fremad og derved skubbe kanten frem i banen. Dette lykkes mange gange i dagens kamp. Rigtig flot.
Vores to topscorer Frida og Laura må også nævnes for flotte præstationer, hvor Frida efterhånden har fået sit eget varemærke i form af langskud med bløde buer - som ikke levner mange chancer til modstandernes målmænd. Og Laura var også mere målfarlig idag, end hun har været længe. Hun leverede det ene flotte mål efter det andet. Det kunne endda have været blevet til flere, hvis ikke stolperne havde drillet.
Efter en meget flot første halvleg kunne pigerne gå til halvleg med en 6-2 føring.
Anden halvleg var knap så målrig, og selvom kampen gik lidt ned i tempo, var pigerne fra Marienlyst klart det mest spilstyrende hold. Fokus fra halvlegen var at få højresiden mere inddraget i spillet, hvilket også lykkes i perioder. Et godt eksempel kunne ses i kampens sidste minutter, hvor Alberte efter flot opspil, tog turen op langs kanten - direkte mod mål og fik sat punktum for kampen til 9-2. Sådan piger - rigtig flot spillet. Også Nr. Aabys træner var imponeret over jeres fine sammenspil. Tak for besøget til Nr. Aaby - og vi kan nu se frem til næste weekends kamp, som står imod topholdet fra Bogense, som endnu er ubesejrede!! Et af dagens mange flotte mål kan ses i nedenstående videoklip:

Dagens spillere i aktion var; Laura Frederikke, Ida, Juliane, Amalie, Johanne, Kathrine, Alberte, Laura og Frida.