lørdag den 15. september 2012

U12a: Så indtog vi førstepladsen!

Idag gjaldt det tredje turneringskamp - mod Aarup.
Ni friske piger var mødt op på BM, støvlerne var kridtet og pigerne var klar fra starten. Under dagens taktik fik alle pigerne små opgaver i kampen i form af fokuspunkter. Er lidt i tvivl om, hvorvidt der blev evalueret herpå - men tager jeg ikke meget fejl, blev opgaverne løst på allerbedste vis. Det var og blev i hvert fald en flot fodboldkamp, hvor der fra sidelinjen kunne høres (op til flere gange) "det er jo lige det, vi har trænet":-)))
Det var ellers med lidt spænding, vi startede op til morgen, for vi havde en ny målmand med på holdet (Freya). Freya plejer ikke at spille med på holdet, men tog udfordringen op, da de to vante målmænd var forhindrede. Freya var ikke meget i aktion, men gjorde det ganske fint i de passager, hvor hun deltog. Det blev blandt andet til flere flotte målspark. Tak for hjælpen Freya:-)

Det var en ulige kamp idag. Vores piger var meget dominerende og i boldbesiddelse det meste af kampen. I første halvleg formåede Aarup dog at dæmme godt op for vores mange forsøg (4-0). Havde det ikke været for Aarups super målmand og hårdt arbejdende forsvar, kunne kampen have set endnu værre ud, set med Aarups briller. Vi havde mange mål-chancer!!!
Men i anden halvleg, da Sille efter kun tre minutter havde scoret hattrick, var det som om, gassen gik af ballonen. Og vores piger kunne en time efter forlade banen med en sejr på 13-1
Super flot spillet piger - vi ser nu allerede frem til topopgøret mod Middelfart på torsdag:-)
Pigerne i aktion; Freya, Isabell, Thit, Amalie, Sarah, Frida, Maya, Katrine og Sille.
Dagens målscorer; Sille x 4, Katrine x 3, Maya x 5 og Frida med det sidste flotte mål, helt oppe under overliggeren.

Det skal lige nævnes, at da dette skrift blev påbegyndt, lå vi nummer et (overskriften) i den samlede stilling. Undervejs har Dalum dog spillet og vundet deres fjerde kamp, hvorfor de nu har indtaget førerpositionen:-)