torsdag den 20. september 2012

U12a: Topopgør på Marienlyst

Torsdag aften stævnede rækkens to eneste hold med maksimum point ud mod hinanden. Et vaskeægte topopgør, hvor vinderen ville konsolidere sig på førstepladsen i A rækken. For Marienlyst var det en spændende styrkeprøve. Dels har pigerne kun mødt begrænset modstand i sæsonens første 3 kampe og dels var det netop dagens modstander Middelfart, som ekspederede os ud af Madsby Cup før sommerferien.  Så spørgsmålet var om pigerne kunne fortsætte de flotte spillemæssige takter når de mødte kvalificeret modstand. BM åbnede bedst og sad på spillet de første 4-5 minutter. I denne fase virkede det som om at Middelfart havde for stor respekt for Marienlyst pigerne eller for mange opstartsnerver. I hvert fald var BM i teten og havde to gode chancer og et skud på overlæggeren inden Middelfart begyndte at røre på sig. Men efter en god chance til Middelfart fik bælt-pigerne blod på tanden og resten af 1h var en livlig affære med chancer i begge ender. Middelfart åbnede scoringen midtvejs i halvlegen og det lignede længe en pauseføring til Middelfart. Frida ville det dog anderledes. I de sidste minutter af halvlegen blev Frida (billedet) sendt af sted i dybden – og efter at have taklet sig forbi den sidste forsvarer, blev bolden sendt i en blød bue henover en chanceløs Middelfart målmand. Flot mål og 1-1 ved pausen.
Anden halvleg startede som første med BM i teten uden at det blev til de store åbne chancer. Middelfart var faldet en smule i kadence men gav stadig BM pigerne kamp til stregen. Efter 8 minutter gik det dog galt for Middelfart. Et hjørnespark blev flot headet ind af Sarah og det blev startskuddet til en forrygende periode for BM pigerne. De næste 14 minutter sad BM på kampen og der blev i bedste FCN stil spillet flot rundt i trekanter og med mange stationer. Målene til 3-1 og 4-1 blev begge sat ind af Katrine efter flotte opspil. Det lignede en tidlig afgørelse af kampen.Ved 4-1 fik Middelfart en ekstra spiller på banen, hvilket udlignede styrkeforholdet igen uden at der dog var fare på færde. 7 minutter før tid reducerede Middelfart til 2-4 og det gav ekstra gejst hos gæsterne. Pludselig maste de godt på igen og med yderligere en reducering 4 minutter før tid, så måtte forældre og tilskuere igennem en hektisk slutfase. Heldigvis red BM pigerne stormen af og 3 velfortjente point kunne sættes ind på kontoen. Dagens hovedstødsmål var i øvrigt holdets første nogensinde, hvilket udløste is fra træneren.
Tak til Middelfart, forældre og de mange piger fra BM truppen (som var blevet efter træning) for en spændende kamp og en flot kulisse på 40-50 tilskuere.