søndag den 30. september 2012

U12b: De brændte chancers kamp

Efter mange overvejelser havde cheftrænerne overladt ansvaret for vores talentfulde U12b hold til vores trænervikar Claus. Sidste gang Claus var på sidelinjen hos B holdet kom de i modvind i Middelfart og indkasserede et nederlag på hele 0-6. Hård kost for en træneraspirant og det store spørgsmål var om endnu et nederlag til et tophold kunne tage pusten helt fra vores ellers ihærdige og kompetente trænervikar? :)
"Satsning" lykkedes heldigvis og Claus er tilbage med fuld styrke, som i kan læse af hans referat fra kampen:
Søndag d. 30/9 skulle U 12B pigerne en tur til de ubesejrede piger fra Bogense. Spændingen var stor, og det var tydeligt, at pigerne var klar til kamp. Kampen var knap 1 min. gammel, da pigerne fra BM, via et rigtig flot opspil fik den første chance, men desværre forbi. Pigerne viste super flot fodbold og en rigtig god gejst. Bolden skal jo som bekendt over stregen, før der er mål og denne lille detalje kneb det lidt med, og pludselig fik Bogense en friløber, men vores sidste skanse, Cecilie, fik generet angriberen så meget, at bolden gled forbi stolpen.
Efter ca. 10 min kom der endelig gang i scoringen, det ene flotte angreb efter det andet bølgede ned mod Bogenses mål og at Bogense kunne nøjes med at være bagud 4-1 ved pausen er nærmest en gåde.Bogense kom mere med i anden halvleg, men kunne intet stille op mod et velspillende BM-hold.
Slutstillingen blev 7-3 til BM-pigerne, flot, flot