lørdag den 8. september 2012

U12b: Sejr mod topholdet

Lad mig starte med at sige, hvis publikummet ikke var tilfreds i dag, så var det dem, der var noget galt med! Der var i den grad spænding for alle pengene. Til tider næsten for meget spænding:-)
Vores piger var taget til Fjordager, hvor de skulle møde topholdet. Topholdet som for nylig slog OB ganske pænt. Vel at mærke det OB-hold som vi næsten spillede lige op med i sidste weekend, men dog måtte se os slået af til sidst. Så vi var godt klar over, at tingene skulle klappe, hvis vi skulle have en sejr med hjem til Marienlyst i dag.
Og tingene klappede, i hvert fald for det meste. Pigerne var klar fra starten, og vi lagde os hurtigt i førerpositionen. Desværre, kun 10 min. inde i kampen, var vores målmand (Cecilie) så uheldig at blive trådt over hånden og måtte udgå. Gode råd var dyre. Udfaldet blev, at Mathilde trak i målmandstrøjen, og kampen var igen åben. Efter flot, flot angrebsspil, hvor især vores nye 2002'er Maya gjorde sig bemærket, kunne vi gå til halvleg med en tomålføring (4-2). Anden halvleg bød på endnu flere mål, og dette gjaldt desværre i begge ender. Vores forsvar havde ind imellem svært ved at dæmme op for Fjordagers stærke angribere - men der blev kæmpet godt og Mathilde gjorde det svært for dem, med mange flotte redninger.
Det var med stor tilfredshed, at vi til sidst i kampen fik sat punktum med en 11-8 sejr (Maya x 9, Thit, Alberte). Efter en kamp med meget flotte præstationer - og mod et godt spillende hold, som virkelig gjorde det svært for vores forsvar. Dels i form af deres stærke angreb, men også deres tætte markeringer af vores kanter, gjorde det ekstra svært at være forsvarsspiller i dag.
Tak for kampen piger (Cecilie, Thit, Mathilde, Ida, Johanne, Laura, Maya, Solbjørk og.Alberte)