søndag den 13. oktober 2013

U13b: Nervepirrende dyst i Rudkøbing (3-3)

(Med lidt forsinkelse et resume fra kampen i Rudkøbing for en uge siden. Tak til Laura's mor Tine som har sendt noterne - og som har ligget alt for længe i trænerens mail boks)
***
Johanne med 2 mål
Lørdag gik turen mod Rudkøbing på Langeland. Da ingen af trænerne havde mulighed, for at være med, blev Henrik, Hannah`s far, udtaget som dagens træner. Han blev godt hjulpet af Torben, Freja`s far, og de klarede det rigtig godt. Vi kom frem til en lidt langhåret og våd bane, og pigerne havde svært ved at styre bolden. Førsteberøringerne smuttede fra pigerne, og spillet bar præg heraf.Der kom nogle gode forsøg fra fløjene, men de var ikke heldige, at få scoret. 1. halvleg, sluttede således 0 – 0.2. halvleg startede ud til vores fordel, og 8 min inde i kampen fik BM scoret sit første mål. Selvtilliden kunne ses og 1 minut senere fik BM scoret endnu et mål. Desværre fik Rudkøbing udlignet, de havde en hurtig angriber, som kunne løbe fra alle.  Trætheden kunne efterhånden ses, alligevel fik BM scoret i 25 minut, og håbet om en sejr spirrede. Uheldigvis fik Rudkøbing udlignet 2 minutter før tid, så kampen endte 3-3 BM havde flere gode skud mod mål, men det sidste manglede og Rudkøbing må siges, at have en god målmand.

Dagens spillere: Mathilde, Frida, Hanna, Ida, Johanne, Laura K, Anna W, Juliane, Katrine E, Mathilde M, Frida Sk, Solbjørk, Yasmin
Målscorer: Frida Sonne, Johanne x2