lørdag den 19. oktober 2013

U13b: Forløsning i Middelfart (3-0)

Efter flere kampe med gode præstationer men med begrænset udbytte pointmæssigt, var det 11 forventningsfulde piger som var klar tidlig lørdag morgen i Middelfart. For en gangs skyld havde BM favoritrollen idet Middelfart indtil nu kun havde høstet et enkelt point i turneringen. Det var derfor spændende at se om pigerne kunne indfri forventningerne og hente sæsonens anden og tiltrængte sejr.
Men ingen havde åbenbart fortalt Middelfart at BM var favoritter. I hvert fald spillede Middelfart friskt til og var rigtig godt med i starten af kampen. Midtvejs i første halvleg begyndte BM at få overtaget. Flere gode
Ida stærkt tilbage efter ankelproblemer
spilsekvenser resulterede i de første chancer. Men trods 3-4 store chancer inden pause endte første halvleg 0-0. Kampen lignede desværre de foregående kampe hvor BM havde svært ved at udnytte overtaget.
8 min inde i anden halvleg kom forløsningen. Middelfart fik ellers afvist endnu et hjørnesparket men Juliane tog chancen på riposten og fra lang afstand  sparkede hun flot bolden i mål uden chance for målmanden. Herefter gik det stærkt. Flere gode angreb resulterede i yderligere 2 mål. Først Solbjørk på endnu et langskud og efterfølgende Mathilde B på et godt gennembrud.
Kampen endte fortjent 3-0 til BM hvor det også var dejligt at se Ida tilbage med fuld styrke efter nogle uger med ankel problemer.

Dagens spillere: Cecilie, Ida, Hanna, Juliane, Anna W, Johanne, Laura K, Mathilde B, Mathilde M, Regina og Solbjørk
Målscorer: Juliane, Solbjørk, Mathilde B