mandag den 28. oktober 2013

U13a: Fornemt punktum på sæsonen (BM- OB 7-1)

Årets vigtigste kamp proklamerede træneren endnu engang som optakt til kampen. Godt nok var Fynsmesterskabet allerede i hus, men nu skulle sæsonen sluttes godt af + der vil være mange måneder til man kan få en revanche i tilfælde af en dårlig præstation.
Tvivler dog på at trænerens peptalk havde den store effekt. Pigernes formkurve har været støt stigende hele efteråret og det var tydeligt at pigerne var opsatte på at fortsætte hvor de slap i midtugens kamp mod Dalum. Det blev desværre OB’s hårde skæbne. Vores svage punkt har tidligere været når modstanderne pressede os højt inden at vi fik sat spillet ordentlig op. Det har derfor været et af vores fokuspunkter hele efteråret og effekten af denne træning fik OB at mærke for alvor i weekenden. OB prøvede at ligge et højt og aggressivt pres – og gjorde det egentlig ganske udmærket. Men det er svært at stjæle bolden fra et hold som spiller hurtigt rundt, laver ganske få fejl og hvor hele bagkæden ikke er bange for at tage en 1:1 udfordring når spilmuligheden udebliver.
Det høje pres fra OB gav mange 1:1 situationer i modsatte ende og her havde OB pigerne svært ved at holde specielt Katrine, Maya og Frida fra fadet. Det uundgåelige føringsmål kom midt i halvlegen hvorefter BM pigerne ikke så sig tilbage. De første 2 mål var signeret af Katrine som begge gange sætte sin direkte modstander. 3. mål var er flot skud af Maya helt oppe i målhjørnet inden at Katrine kort før pausen kunne noteres for et hattrick. Sidste mål var på fornemmeste vis assisteret af Frida som efter en flot gennembrud på kanten kunne servere bolden for fødderne af Katrine, der bare skulle sætte indersiden på. Pause og 4-0.
Kvaliteten faldt en smule i anden halvleg uden at BM slap grebet om kampen. Målscorerne her blev Mathilde efter et godt gennembrud fra midten, Sille efter hjørnespark og endelig Katrine som kronede en flot præstation med flot hovedstød direkte på hjørne. Dejlig afslutning på en god sæson, hvor træneren også noterede flere flotte tekniske detaljer der sjældent ses i pigekampe. F.eks. Isabells helflugter eller Sarah’s clearing med hovedet hvor hun både hopper og header væk.
Status på sæsonen må være at efter en utrolig jævnbyrdig første halvdel af sæsonen, så fik pigerne i anden halvdel bevist at holdet er kommet et skridt foran konkurrenterne. Fem overbevisende sejre og en målscorer på 20-1 i de sidste fem kampe mod stærke A hold taler for sig selv. Vi lader slutstillingen stå et øjeblik….

Dagens spillere: Cecilie, Thit, Isabell, Amalie, Sarah, Sille, Maya, Katrine, Johanne, Mathilde og Frida S.
Målscorer: Katrine x4, Maya, Mathilde og Sille