torsdag den 24. oktober 2013

U12: Vinder af U12 rækken med 5-2 over BBB

Der er altid spænding på, når vi går i kamp. I mandags var ingen undtagelse. Selvom de fleste af pigerne vidste, at vi på forhånd havde vundet rækken (blev afgjort på Thurø i sidste weekend), så var det 10 top-fokuserede piger, der løb på banen for at spille sæsonens sidste kamp - mod Brændekilde/Bellinge. At kampen resulterede i endnu en sejr til vores efterhånden sejrsvante U12 piger, var bare dejligt og med til at sætte et rigtigt punktum for en fantastisk sæson.
En sæson, hvor der er kommet spillere til, og hvor der har været rift om pladserne - især til de sidste kampe. Et "luksusproblem", der kommer til at løse sig selv, når vi, inden længe, begynder at spille 9 mands.
I mandags var følgende piger udtaget til kamp;
Freya vores meget stabile målmand som har gennemgået en enorm udvikling i denne sæson. Fra at have stået på mål en gang i mellem til nu at være fast målmand, der går til målmandstræning, dirigerer sit forsvar og leverer den ene gode redning efter den anden. Det så vi mange eksempler på i mandagens kamp.
Amalie er vores faste klippe i forsvaret - med overblik og forståelse for boldspillet som en anden Morten Olsen.
Sonia er også fast i vores forsvarskæde. Det er de færreste der kommer forbi hende.
Emma er vores allroundspiller. Hun startede i forsvaret og har gennem sæsonen bevæget sig fremad på banen. Emma spiller den plads hun får tildelt med stort engagement. Leverede en flot indsats i mandags med flere skud på mål.
Frida er vores mest løbestærke pige. Hun spiller typisk på en af kanterne og ligeledes med et enormt engagement. Frida er svær at have på udskiftningsbænken, da der ikke "bliver ro" før hun kommer på banen igen:-)
Majken er også blandt vores faste kantspillere. Også her er sket en enorm udvikling gennem sæsonen, fra at have været meget forsigtig til nu at gå i hårde taklinger og udfordre modstanderne med frække driblinger.
Katrine er også allroundspiller. Hun har i løbet af sæsonen spillet på de fleste pladser. Benyttes ofte som spilfordeler på midten - og gør det rigtig fint på den plads.
Solbjørk er en af vores målfarlige angribere. Uden at have lavet statistik, må hun være blandt vores topscorer.
Yasmin er vores driblekonge. Hun elsker at drible og score mål, og det er hun også rigtig god til det. Desværre lykkedes det ikke helt som det plejer - i mandags.
Julie er vores nyeste spiller på holdet. Hun klør på med krum hals - og gør det bedste hun kan. Det bliver spændende at følge hende i næste sæson, når der kommer lidt flere træningstimer i støvlerne.

Tilbage til kampen, hvor vi startede med at blive overrumplet af BBB, som efter få minutter brød igennem vores, ellers så stabile forsvar, snød vores målmand og scorede til 0-1. Ikke lige den start vi havde drømt om. Men måske nok selv bedt om, da vi havde valgt at stille op i en lidt ny opstilling. Men det var i dag - sådanne ting skulle prøves af. Efter en lidt nervøs start begyndte der at komme lidt mere flow i pigernes spil og Solbjørks udligning til 1-1 lunede rart. Herefter fulgte mange flotte opspil men gode chancer - dog uden mål. Først i den sidste del af første halvleg lykkedes det Katrine at få snittet bolden - fra et indlæg fra Solbjørk. Så stod der 2-1 og pause.
Kampen var på ingen måde lukket endnu. Pigerne fra BBB havde virkelig smagt mål og gik efter deres første sejr i sæsonen. Men kort inde i anden halvleg gjorde Solbjørk det forbi. To angreb - to mål. Så stod der pludselig 4-1. BBB fik dog fortjent kæmpet sig til endnu et mål, inden Katrine valgte at gå solo og gøre det til 5-2, som også blev kampens slutresultat.

Stort tillykke til pigerne med det flotte resultat. Også til Maya som desværre trak det korte strå og måtte sidde over, og til Karla som sidder derhjemme og er skadet.