lørdag den 21. april 2012

U11a: Træningskamp med U10 drengehold

Med stævne fri weekend havde trænerne varslet træningskamp for de mest øvede u11 piger. Da pigerne i deres egen række sjældent bliver presset for alvor, så var træner teamet enige om at de skulle matches med et passende drengehold. Drengene spiller en tand hurtigere og bruger deres fysik væsentlig mere – to vigtige parametre i fodbold, hvor vores piger kan lære rigtige meget af drengene.

Trods få dages varsel, så var Marienlyst u10 drenge og trænere friske på en ekstra træningskamp og de stillede med at blandet u10 a/b hold. Kampen var aftalt til 3 x 20 min så der var garanti for trætte ben. Til dagens kamp var følgende 11 spillere sat i stævne (Cecilie, Sille F, Thit, Sarah, Frida, Katrine, Amalie, Isabell, Anna, Hanna og Mathilde) mens Johanne og Laura J var sendt med U13 pigerne til kamp i Tommerup.
Lad det være sagt med det samme. Pigerne fik deres sag for og skulle virkelig kæmpe for hver millimeter på banen. Resultatmæssigt måtte de også indkassere en del mål idet resultaterne af de 3 halvlege blev hele 1-3, 0-6, 1-5. Men resultaterne snyder lidt. Pigerne gjorde det flot og var spillemæssigt rigtig godt med i store dele af kampen. Kun i anden halvleg kom de lidt på hælene og blev presset tilbage på banen af drengene. Den helt store forskel mellem holdene var de defensive evner. Her er vi ikke vant til at dække tæt op – eller ”gå på kroppen” af modstanderen når de nærmer sig målet. Så drengene fik scoret lidt for mange lette mål. Men det var præcis formålet med træningskampen; at blive presset defensivt.
Dagens målscorer blev Mathilde og Katrine på to flotte skud – og havde det ikke været for en meget stærk drengemålmand, så havde pigerne bestemt også fået flere mål på kontoen.
Endelig skal det nævnes at vores debuterende målmand, Cecilie, gjorde en meget fin figur indtil hun desværre fik en finger i klemme i en takling og måtte udgå. Bulletiner fra hjemmefronten siger at fingeren heldigvis kun er forstuvet.