søndag den 29. april 2012

U11 Stævner i Dalum og Ullerselv

Der var fuldt program i denne weekend hvor vi skulle have u9, u10, u11a og u11b i aktion. Desværre måtte vi trække u10 holdet, da vi havde afbud fra et par de faste u10’ere og endnu ikke er så mange i den årgang. Men forhåbentlig er det sidste gang, da vi i sidste uge fik yderligere 2 nye u10’ere på træningsbanen. Lørdag havde vi 9 piger i aktion i Dalum hvor modstanderne hed Næsby, Aarup og Dalum. Vi skulle have været 10 men i løbet af morgenen var det der indløbet afbud fra Hanna og Fatma. Heldigvis var Mathilde frisk på et ekstra stævne med 1½ times varsel, så vi havde et par udskiftere. Der blev også brug for alle kræfter da modstanden var noget hårdere sammenlignet med det første stævne i Dalby. Piger kom ellers godt fra start med en overbevisende 1-0 sejr over Næsby + mange brændte chancer. Herefter skulle der kæmpes hårdt mod henholdsvis Aarup og Dalum hvor kampene endte 1-4 og 1-6. Det skal dog siges at pigerne på intet tidspunkt var spillet ned. Tværtimod så var de spillemæssigt godt med og havde igen mange chancer for reduceringer og burde have scoret 1-2 mål mere i hver kamp.
Spillere:
Laura F, Laura J, Mathilde, Ida, Sille M, Sille F, Jasmina, Juliane (billedet), Kathrine E
Resultater:
BM – Næsby 1-0 (???)
BM – Aarup 1-4  (???)
BM – Dalum 1-6 (???)

Søndag gjaldt det så A holdet som gæstede Ullerslev, hvor modstanderne denne gang var Søhus/Stige, Fjordager og Ullerslev. Søhus/Stige var lidt ramt af afbud mens Fjordager er ny A rækken efter at de sidste efterår var dominerende i B rækken. Ingen af holdene kunne dog på dagen stille meget op mod vores velspillende piger, som i lange perioder pressede modstanderne langt tilbage på banen. Det blev kun til sporadiske berøringer til vores debuterende målmand Laura F og begge kampe endte 4-0. Den sidste kamp mod Ullerslev var til gengæld ventet med spænding. Ullerslev har nogle dygtige piger og de slog os sidste år fortjent 5-2 på samme bane. Om det var frygten for en gentagelse eller om pigerne havde en god dag skal være usagt. De var i hvert fald klar fra start og spillede en super første halvleg. Gode kombinationer og flotte mål resulterede i hele 4-0 ved pausen. Ullerslev kom godt tilbage i 2h og og kampen endte 5-2.