mandag den 28. september 2015

U13 Piger: Forsætter de gode takter. Årslev - BM 3-1

En flot søndag blev endnu flottere af at overvære en rigtig spændende og god kamp i Årslev.
Pigerne prøvede for første gang, at være dem som kom foran fra start og holde den føring i over 25 minutter, stærkt! Det var desværre ikke nok.
Vi havde inden kampstart snakket om de ting som fungerede rigtig godt mod Middelfart, og det var ting vi ville videreføre i dag mod Årslev. Vi snakkede meget om det høje og stålfaste pres, vi havde stor succes med i sidste kamp, og pigerne var meget enige om, at det var efter samme recept i dag.
Fra kampens start satte vi os på tingene, og med en helt fantastisk energi lukkede vi alt, hvad Årslev kom med. Det resulterede i, at det var os der styrede tingene og det gav pote efter 5 min. spil, da Tiffany flot sparker bolden ind med et vel tillagt vristspark, flot Tiff!
Den føring holder næsten hele første halvleg, på grund af hårdt og klogt arbejde af pigerne. Vi har en filosofi om, at vi ikke sparker bolden umotiveret væk, men i alle situationer prøver at spille os ud af presset, og det imponerende er, at pigerne er ved at blive rigtig gode til det. Men det kan ikke undgås, at der sniger sig fejl ind, og da vi altid spiller bolden op bag fra, vil der være risiko for, at vi smider bolden farlige steder, men den chance tager vi, fordi vi ved, det kommer til vores fordel på den lange bane. Lige før pausefløjt mister vi desværre bolden et farligt sted, og det resultere i, at der før pausefløjt står 1-1.
I pausen fortæller træneren, hvor imponeret han er af pigernes mod til, hele tiden at spille bolden kort og man som individ tør at holde fast i bolden. Vi retter nogen ting, men er enige om, at vi selvfølgelig skal fortsætte efter samme recept.
2. halvleg blev en meget lige affære, men desværre afgjorde kampens resultat, at Årslev var en tand skarpere og at de havde en mur af en målmand. Det positive ved det er, at vi kom til rigtig mange chancer og virkelig fik testet dem. Og jeg kan med stor glæde berette om, at de sidste ti minutter var rent powerplay fra vores side, Årslev var kun over midten en eller to gange, men som nævnt, deres målmand stod desværre de rigtige steder. Vi ender med at tabe 3-1, men man kunne se i pigernes øjne efter kampen, det her var en GOD præstation, og det heldige var, trænerne var enige. Men samtidig er vi også selvkritisk, og vi ved, at der er stadig meget at forbedre.
Et kæmpe stort tillykke til Freja med kampens spiller, der var helt outstanding på den centrale midtbane, og fik lagt endnu et facet på sit spil i dag. Freja kommer nu også til målchancer selv, og ikke kun spiller de andre op til chancerne. Stærkt Freja, det fortsætter vi med.