søndag den 13. september 2015

U13 Piger: På tavlen mod SSV Højfyn

Point på tavlen, men vigtigst af alt, en flot holdindsats af pigerne igen igen.
På en regnfuld søndag i Vissenbjerg, viste pigerne kæmpe mod og flot spil i store dele af kampen, og som Højfyns træner kom hen og fortalte mig efter kampen, det er virkelig imponerende som jeres piger kan spille sammen.
Vi startede ud med en startopstilling med mange af pigerne på uvante positioner, da vi ville udfordrer pigernes normale tankegang i spillet, og det havde sin virkning på den måde, at vi startede forsigtig men med enorm høj koncentration, da mange skulle finde ind i deres nye roller. De første 10 min. blev en rodet forestilling med mange boldtab fra begge sider, men med Højfyns større fysiske kapacitet gav det udslag af, at de kommer på 1-0. Men pigerne gik på ingen måder i panik, og de sidste 20 min. af 1. halvleg spillede pigerne på et ekstremt højt niveau, som jeg næppe har set før. Førstegangs afleveringer med høj præcision, mod til at udfordre sin direkte modstander og ikke mindst, at turde, at holde i bolden. Og med de krydderier, gik vi fra 0-1 til 2-1 på kort tid og det havde været fuldt fortjent efter spil og chancer, at vi havde været foran med mere. Vi går til pausen med en smal føring, og vi var alle enige om, at det vi havde vist i store dele af 1. halvleg var mere end godkendt. Vi lovede hinanden, at vi gik ud med samme indstilling og mod til 2. halvleg. Pigerne havde brugt rigtig mange kræfter på vores lovende 1. halvleg og det kunne ses i anden, samtidig med at Højfyn lavede en lille taktisk genistreg ved at gå højere op i presset. Det medførte at vi havde svært ved at spille os ud af førstepresset, og Højfyn blev derfor mere spilstyrende. Men pigerne viste enorm karakter! At selvom spillet ikke var som vi gerne havde set det, så kan pigerne i hvert fald fighte til det uendelige. Højfyn får desværre udlignet, men det er igen med store roser, at pigerne kan tage fra denne kamp... og samtidig at have udvisket det runde nul der stod ud foran BM i tabellen. Flot!
Stort tillykke til Iben med kampens spiller, en suveræn indsats! Og som der var en forældre der sagde, det imponerende som hun kan være overalt.
Luna skal bestemt også have en kommentar med på vejen, der viste stor mod og initiativ ved at gang på gang, at turde, at udfordre sin direkte modstander.