lørdag den 12. september 2015

U15 Piger godt i gang i U14a drengerækken

Vores bedste U15 pigehold har de sidste 2 år spillet i drengerækken og er i efteråret tilmeldt U14a Drengerækken. En række vi var spændte på, da vi var usikre på om niveauet var for højt for pigerne. Men det har vist sig at være den helt rigtige disposition, da vi her halvvejs i rækken har spillet 4 kampe mod meget ligeværdige modstandere:

OKS – Marienlyst  2-2
En super intens og hektisk kamp. OKS drengene spillede med 3 mands forsvar og praktiserede højt pres, hvilket gav masser af omstillinger i begge retninger. Pigerne førte 2-1 midtvejs i 2h, men havde brugt rigtig mange kræfter undervejs og var ved at gå døde. Men heldigvis var drengene i samme situation, så det var to meget trætte hold som kunne ønske hinanden tillykke med det ene point.

Målscorer: Freja M,  Ida E

TPI – Marienlyst  1-2
Midtugekamp på en knoldet bane, hvor pigerne sad på det meste fra starten. En hurtig scoring til 1-0 burde have været fulgt op med både 2-0 og 3-0. Det skete desværre ikke og drengene kom tilbage i kampen både på måltavlen og i spillet. I 2h halvleg sætte pigerne sig igen på spillet, men havde sværere ved at komme til chancer. 8 minutter før tid var katastrofen ved at ske. TPI’s bedste spiller kom helt alene igennem, men overplacerede heldigvis sin afslutning som sneg sig forbi stolpen. På næste angreb var BM tilsvarende helt fri, hvor en TPI spiller måtte trække i nødbremsen. Rødt kort og frispark uden for feltet. En favoritposition for Julie J, som igen kanonerede bolden op i krogen til den forløsende 2-1 scoring. Alt i alt en god kamp på en svær bane.

Målscorer: Julie J x 2

Marienlyst – Team Tommerup 0-3
Rækkens formodede bedste hold viste sig at være skarp og velspillende modstander på dagen. Drengene var mest i teten kampen i gennem og havde de fleste chancer. Men ikke mere end at pigerne gav dem kamp til stregen og havde to meget store chancer inden at Tommerup kom på tavlen. Vi glæder os allerede til returkampen, da dette er en af de meget lærerige kampe hvor pigerne virkelig bliver stresset mentalt og fysisk.

Otterup – Marienlyst  2-3
Otterup holdet er en god blanding af U14 og U13 drenge, som spiller en fin gang fodbold og tydeligvis er godt skolet til at holde fast i bolden. Men de mangler en del fysisk og får problemer i opspillet når de kommer under pres, så er hold vi burde kunne vinde sikkert over. Sådan gik det ikke i dag. En sjælden set halvhjertet og uinspireret indsats i 1h gjorde at drenge fortjent havde 1-1 ved pausen.

3 udskiftninger og en opsang i pausen ændrede kampen markant. Nu blev drengene presset tilbage og pigerne kom op i et helt andet gear. Trods mange gode chancer så blev det kun til 2 scoringer. Og heldigt nok at vi førte 3-1, da Otterup i slutminutterne ud af ingenting fik scoret et kludemål til 2-3. Et point tab her havde været den ultimative straf for en meget dårlig 1h.

Målscorer: Ida E x 2, Frida S