søndag den 25. maj 2014

U12: Storsejr til BM i returkamp mod Morud (10-3)

I tirsdags tog vi på besøg hos Morud med U12 pigerne. Forventningerne var store, og med tankerne på forårets første kamp mod selv samme piger, var vi nok også udnævnt til at være storfavoritter til at vinde. BM pigerne startede aggressivt ud og lagde et enormt pres på Morud, som hurtigt pakkede sig i forsvaret. Der måtte alligevel gå hele 20 minutter, før end vi fik udnyttet en af de mange chancer - endelig 1-0
Morud lod sig ikke slå ud heraf og svarede hurtigt igen med et kontramål - stort set i næste angreb, og vi stod igen lige. Kort før halvleg lykkedes det dog BM at få endnu et mål i kassen. 2-1 ved halvleg.
PAUSE i skyggen - pyha pigerne var overophedede. Temperaturen lå tæt på de 30 grader. Det gjorde nu godt med lidt frugt og vand inden de sidste 30 minutter skulle kæmpes hjem.
Den største justering, der blev lavet i halvlegen, var Mayas skift af fodboldstøvler. De nye støvler blev pænt lagt i æsken igen, og de gamle, slidte blev fundet frem fra tasken. Og det skulle vise sig at være den helt rigtige beslutning. På bare 4 minutter havde Maya, iført sine gamle støvler, scoret hattrick.
Herefter så BM pigerne sig ikke tilbage. Det ene flotte mål efter det andet - blev sat ind. Der blev kæmpet flot over hele linjen, og ikke mindst af vores lille U11 pige, Freja, som efterhånden er ved at få tilkæmpet sig en fast plads på holdet.
Da dommeren, efter 60 minutter, fløjtede kampen sf, stod der 10-3 på måltavlen, og BM pigerne kunne tage endnu tre point med sig hjem - til Marienlyst.
Dagens spillere; Freya, Amalie(2), Sonia, Katrine(2), Solbjørk, Yasmin, Maya(6) og Freja (U11).

I går lørdag gjaldt det returkampen mod TPI. Også her husker vi den første kamp, som bølgede frem og tilbage. En kamp der endte 7-7 med udligning til BM (7-7) i kampens sidste minut. Et point vi var glade for og som vi måtte arbejde for. Nu var det spændende at se, hvordan pigerne skulle stå distancen i dag.
Desværre var vi ramt at lidt mindre skader og afbud, så vi havde allieret os med to U11 piger, Freja      og Emma. Sådan piger - I er modige:-)
Rygterne fra kampen lyder på, at pigerne i går kom i menneskehænder. Der blev kæmpet godt, men BM pigerne var under hårdt pres, manglede held i deres afslutninger og var stort set 8 på banen, det meste af kampen.
Kampens slutresultat blev 4-9, og BM-pigerne måtte se alle pointene forsvinde, med TPI pigerne - hjem til Pårup.
Lørdagens spillere; Freya, Amalie, Sonia, Katrine, Frida, Maya, Freja og Emma (U11).