lørdag den 10. maj 2014

Flere kampe + Store Pige Dag på BM

Med lidt forsinkelse lidt stikord fra sidste weekends kampe og store pige arrangement på BM

U13a – Klinte Grindløse  2-3
Klinte Grindløse havde ugen for ugen for inden slået vores eget drengehold 2-1 i en kamp, hvor der ifølge rygterne blev gået hårdt til stålet. Pigerne var derfor blevet forberedt på at kampen kunne blive mere fysisk end vi er vant til og at træneren ikke ville se noget ynk selvom der blev lavet et frispark eller to. Men formaningerne var grundløse. Det blev en lige og fair kamp hvor drengene viste godt niveau i de første 20 min mens de havde luft til det. Herefter havde pigerne spillemæssigt overtaget, men svært ved at tilspille  sig de store chancer idet drengenes garderhøje bagkæde placerede sig godt og var effektive. Desværre for pigerne scorede drenge 2 hurtige mål i 1h på henholdsvis (offside-) straffe og flot hovedstød efter hjørne.  Vi fik reduceret på et (kompensations-) straffe inden pausen, så stillingen var 1-2.
Anden halvleg formede som de sidste 10 min af 1h. Pigerne mest på bolden og drengene lidt afventende og klar til hurtige omstillinger.  Det blev til ganske få chancer i begge ender. Men da en høj bold snød en KG forsvarer og Katrine så sit snit til at suse i mellem og udplacere målmanden lignende det minimum 1 sikkert point til BM, da KG havde tabt pusten. Pigerne var tændte og minutterne senere brager Sarah bolden på indersiden af stolpen, men ak ak. Bolden sparkes væk til en dreng der med 2 piger hængende på sig på løber contra og på mystisk vis formår at sparke bolden i nettet fra spids vinkel. Det var kampens afgørende sekvens i en kamp hvor pigerne burde have haft minimum  1 point på kontoen.
Dagens spillere: Laura F, Thit, Sarah (1), Isabell, Katrine A(1), Anna H, Freja M, Frida S, Maya, Amalie og  Merima

U13b – KR 70 0-1
Det suveræne top hold fra KR70 var inden kampen noteret for 3 sejre og en målscorer på 13-0. Havde der været en lille smule nervøsitet over at skulle møde ubesejrede KR70, så var det ikke at se på banen. Pigerne spillede friskt til i deres velkendte stil med mange gode pasninger suppleret med en god portion vilje. Kampen bølgede frem og tilbage uden at nogen af holdene fik overtaget i en chancefattig kamp. Desværre var marginalerne med KR70 da de midt i anden halvleg på en løs chance fik lobbet bolden over en ellers velspillende Mathilde i målet. Øv øv. Den kamp kunne have gået begge vej.

Dagens spillere: Mathilde B, Ida, Juliane, Hanna, Kathrine E, Julie K, Johanne, Laura K, Julie J, Yasmin og Solbjørk.