mandag den 5. maj 2014

U12 - Et hårdt tilkæmpet point i Aarup

Bruno Geetsen var vikarierende cheftræner til Aarup kampen og var under hårdt pres allerede inden kampen. Forventningerne var store og den eneste ændring fra de seneste succesrige kampe var netop på træner poster :). Hermed Bruno's resume fra kampen:
****
Sidste søndag i april skulle BM’s U12 piger til Aarup – og det viste sig at blive endnu en gyser, hvor alle pigerne måtte give sig fuldt ud i en meget hård, men velspillet kamp.
 Aarup’s piger var for os ukendt, men det stod hurtigt klart, at de var dygtige i både boldomgang (med mange flotte førstegangsafleveringer) og foran målet. Således var der blot gået et par minutter før vi var bagud 1-0. Heldigvis lod pigerne sig ikke kyse og kæmpede sig flot tilbage i kampen, hvilket resulterede i en udligning fra Katrine (et smukt lob over målpigen der sad helt oppe i krydset).
 Desværre var Aarup pigerne gode til at udnytte, at vi efterfølgende ikke helt fandt melodien og vi driblede for meget. Det blev hurtigt 3-1, men lige inden pausen nåede Katrine at reducere, hvilket var meget vigtigt for moralen.
2. halvleg blev intens og med hårde nærkampe og sporadisk flot spil kæmpede vi for overtaget, men hver gang vi var tæt på trak Aarup fra igen. Med ca. 10 minutter igen var vi således bagud 5-3 da den godt dømmende dommer dømte straffespark til BM for hånd på i feltet. Maya var sikkerheden selv og reducerede yderligere til 5-4. Nu gave pigerne alt hvad de havde tilbage af kræfter og selvom spillet ikke var ligeså poleret som Aarups gav rå vilje og hård nærkamp til sidst pote. 2 minutter før tid driblede Katrine sig flot igennem forsvaret og udlignede til slutresultatet 5-5. Et super flot resultat og en super god kamp mellem 2 gode hold. Pigerne var også glade for det ene point, der det meste af kampen lå lidt vel langt ude i horisonten.
Holdet var: Freya, Amalie, Sonia, Frida, Sol, Jasmin, Majken, Katrine (3) og Maya (2)
En af dagens bedste spillere, Frida, der i en uvant rolle som forsvarsspiller gjorde det super godt