lørdag den 20. april 2013

U12c: Hård start i sæsonpræmieren: 1-8 til BBB

Frida
Emma
Efter et par udsatte kampe så var det endelig vores U12c hold som skulle i aktion. Dagens modstander fra BBB var en helt ukendt størrelse så det var lidt spændende at se hvad der ventede os. Der kan være meget stor forskel på holdene i begynderrækken og med hele 8 spillere der kun har spillet ganske få 7 mands kampe, så er vi sårbare mod gode C hold. Til gengæld har vi nogle piger omkring C holdet som giver den gas og kæmper det bedste de kan. Således også i dag. Trods modgang undervejs, så gav pigerne aldrig op. Faktisk spillede de pæn fodbold i flere perioder af første halvleg og havde bestemt fortjent flere reduceringer. 1-8 kan lyde voldsomt, men når man indregner vores 3 skud på stolpen, 3-4 friløbere og mindst 8 hjørnespark, så vidner det om at kampen var meget mere lige end cifrene antyder. Dagens målscorer blev Yasmin og pigerne forlod BBB med oprejst pande efter en godkendt indsats.

Dagens spillere: Freya, Laura, Sonia, Sena, Hawraa, Majken, Emma (debut), Asta, Frida (debut) og Yasmin