søndag den 7. april 2013

Dobbeltarrangement på BM

Oprindelig skulle vi have haft to hold til et godt besat stævne i Dalum, men de frosthårde baner gjorde det umuligt at gennemføre stævnet. Gode råd var derfor dyre, hvis vores piger ikke skulle risikere det utænkelige…. en fodboldfri weekend! Heldigvis var der 1½ times ledigt hul på kunstgræsbanen – og da Aarup og B73 Slagelse med kort varsel meldte sig klar på en ekstra træningskamp var weekenden reddet. For at give B73 Slagelse pigerne lidt ekstra udbytte af at køre så langt var der arrangeret fælles frokost og et par timers hygge i hallen med indendørs fodbold og konkurrencer. Her skal lyde en stor tak til de mange velvillige forældre som hjalp med hente mad, skrælle gulerødder, bage pølsehorn og meget mere. Super med denne opbakning som gør det meget sjovere for både piger og trænere!

Mht det sportslige så var pigerne på papiret matchet godt idet B73 Slagelse i efteråret rimelig suverænt vandt den ene A række på Sjælland og Aarup er ”nedrykker” fra A rækken på Fyn. Men pigerne satte trumf på og vandt begge kampe som det kan læses af følgende korte referater

U12b: BM – Aarup  3-1
Spillere: Laura F (målmand), Amalie, Ida, Mathilde, Johanne, Frida, Juliane, Laura K og Freja

Dagens træner var Claus, som havde følgende opsummering: Efter flere dage med høj sol, meldte vinterens sidste krampetrækninger sig i form af skyer og lidt slud, men det ødelagde ikke BM-pigernes lyst til at vise deres kunnen på fodboldbanen.
Dagens modstander fra Årup har haft svære betingelser, som så mange andre klubber uden kunststofbaner, og har derfor næsten ikke været i kamp, men efter, at rusten var blevet banket af, var det ikke til at se.
Kampen bølgede frem og tilbage med et lille overtag til BM og det udnyttede pigerne på fornemmeste vis. Et super gennemspillet angreb,  udspil fra mål, tre opspilsstationer, en tværaflevering samt en afslutning og 1-0 til BM var en realitet. FLOT FLOT.
Et mål i hver af de 3 halvlege gjorde, at BM-pigerne havde en komfortabel føring mod slutningen af kampen. Nu lyder det som om, at Årup blev kørt rundt på røv og albuer, men intet kunne være mere forkert. Årup var godt med i kampen og havde undervejs flere friløbere, som de heldigvis ikke fik omsat til mål. I kampens sidste sekund, fik de rimeligvis reduceret til slutstillingen 3-1.
Målscorer:  Frida x2, Freja

U12a: BM – B73 Slagelse  8-1
Spillere: Cecilie (målmand), Thit, Isabell, Sarah, Anna, Rebekka, Katrine og Maya (+ Sille skadet på sidelinjen)

Kampen mod Slagelse var ventet med spænding. De sjællandske hold plejer at ”gå mere til stålet” end vi er vant til på Fyn og da B73 kunne mønstre en del granvoksne U12 piger, så var vi lidt spændte på om vores små teknikere kunne stå distancen. Trods en tidlig BM scoring i andet minut så blev første halvleg (ud af 3) en ganske lige affære. De stærke B73 piger dækkede tæt og vores piger havde svært ved at det flow i spillet som vi er vant til. Det blev til mange gode opløb for BM, men der kom hele tiden en snarrådig B73 pige i vejen inden det blev rigtig farligt. 2-1 ved pausen virkede derfor fair.
Temaet i pausen var at der skulle spilles mindre direkte så vi kunne holde bedre fast i bolden. Om det var denne justering eller om pigerne blot var spillet varme vides ikke. I hvert fald kom der mere kvalitet i pasningerne og B73 blev trykket tilbage på egne halvdel. I takt med scoringerne sprudlede pigerne mere og mere og B73 måtte bruge alle deres ressourcer på at forsvare sig. 5-1 og pause.
B73 kom bedre med igen i 3 halvleg, men den mentale kamp var vundet. BM Pigerne bevarede overvægt i spil og chancer og ingen ænsede at B73 undervejs var blevet en mand mere på banen. Slut resultatet 8-1 kunne der ikke indvendes noget i mod selvom man havde fornemmelsen af at B73 ikke mangler ret meget for at kunne matche vores ihærdige piger,
Målscorer:  Katrine x4, Maya x2, Rebekka og Sarah

Sidst men ikke mindst skal Sille ønskes et stort tillykke med de 12 som blev fejret med en flot kage