Det kniber med at finde tid til de ugentlige referater, så her kommer en hurtigt opsummering på de sidste ugers kampe:

Marienlyst – Næsby 3-0
Marienlyst – BSF 1-1
Marienlyst – Sundby 2-0

Forrige weekend stod i hyggens og fodboldens tegn idet Efterskolen Ved Nyborg igen havde arrangeret en forrygende fodboldturnering krydret med super forplejning og godt vejr. Et super arrangement hvor Marienlyst pigerne igen fik vist at pigerne er med helt fremme i førerfeltet på landsplan.
Den bedste og mest udfordrende kamp var ubestridt kampen lørdag mod BSF. En super intens pigekamp på meget højt niveau. BSF lagde bedst ud og havde succes med at lægge en højt pres på vores ellers boldsikre piger. BSF vandt således første halvleg på point selvom måltavlen viste 1-1. Men det høje pres kostede kræfter og som anden halvleg skred frem fik BM mere og mere greb om kampen. De sidste 10-15 min var det således BM som pressede hårdt på for at fremtvinge det afgørende mål.
Søndag gjaldt det Sundby, som BM sidst mødte til Marienlyst Cup. Dengang blev det til en marginal 1-0 sejr til Marienlyst efter en tæt kamp, hvor Sundby havde vist rigtig godt spil. Sådan gik det ikke denne gang. Marienlyst pigerne fandt hurtigt rytmen og Sundby var måske en smule mærket efter lørdagens kampe. I hvert fald var BM pigerne i kontrol kampen igennem og fik en sikker 2-0 sejr i hus.

U14 (drenge). BM – TPI  1-1
Endnu en god drengekamp, hvor drenge fra starten af var opsatte på at gøre en rigtig god figur. Men pigerne var yderst velspillende denne lørdag formiddag. Kombinationerne flød og spillysten var stor. Efter de indledende 10-15 min var spillet efterhånden flyttet op på drengenes halvdel og pigerne svirrede omkring feltet med flere pæne chancer.  1-0 scoringen lurede i luften. Drengene blev dog ved med at kæmpe og spille deres chance og desværre var heldet med dem kort før pausen, hvor et hjørnespark resulterede i et uheldigt selvmål. Alligevel var der stor ros til pigerne i pausen.

2h formede sig som første, men skarpheden på sidste 1/3 af banen manglede. Der skulle således at straffespark til førend pigerne endelig fik den fortjente scoring i hus. Trods pænt overtag, så var drengene tæt på at løbe med alle tre point kort før tid, da et sjældent koks i forsvaret gav TPI en friløber, som heldigvis blev overplaceret.