lørdag den 29. marts 2014

U12 træningskamp mod TPI (5-9).

Der var i den grad budt op til "dans" i dag - på Marienlyst. Der var alt, hvad et fodboldelskende pigehjerte kunne drømme om. Lige fra jonglerings battle mod 1. divisions herre, U12 træningskamp mod et af Fyns bedste U12 hold og sølv/bronzemærke eksamens dag. Men det skal også lige nævnes, at det var en flok trætte piger, vi fik med os hjem - sidst på eftermiddagen, da alle herlighederne var vel overstået.
Herunder kommer lidt fra dagens U12 træningskamp. Er sikker på, at der også falder et par ord fra cheftræneren. Han må bestemt være stolt af pigernes indsats i dag.
Dagens U12 træningskamp blev spillet mod TPI. Et relativt nyt sammensat hold. Det var dog ikke at se på deres spil. De spillede bolden superflot rundt og der var knap gået et minut, så var BM pigerne slået til tælling. Vi havde godt hørt rygter om, at det var et af de bedste hold på Fyn i denne række, så vi stillede også ganske stærkt op. Dagens hold bestod af Freya på mål. Hun gjorde det ganske fremragende indtil sidst i første halvleg, hvor hun desværre måtte udgå med en skade. Yasmin var frisk og tog resten af halvlegen. Godt gået - og modigt Yasmin. I forsvaret havde vi de heroiskkæmpende to - Amalie og Ida. Der kan ikke sættes en finger på deres præstationer. På midten tog Katrine kampen op. Også herfra blev der leveret en flot indsat med mange fine gennembrud. På kanterne havde vi på skift Camilla (U11), Sonia og Yasmin. Mens angrebsposten blev besat af Maya og Solbjørk. I modsætning til kampen i forrige uge - i Kerteminde, kom målene ikke bare på stribe i dag. Solbjørk døjede lidt med vejret og sin astma - og var lidt længe om at komme rigtig i gang. Maya var ganske vist i gang og røg som sædvanlig i mange vilde taklinger, hvoraf den ene kostede 10 minutter i græsset. Nej målene i dag kostede blod, sved og tårer.
Første halvleg var en intens affære. På helt mirakuløs vis lykkedes det pigerne at få kæmpet sig til en udligning få sekunder inden pause. 4-4 var halvlegsresultatet.
Med Freya og Maya skadet var gode råd dyre. Vi fik lov at låne Laura Frederikke i anden halvleg. Yes det kunne kun gå godt. Det gjorde det også langt hen af vejen, men til sidst var der ved at være udsolgt hos pigerne. De sidste 10 minutter blev ren overlevelse og her rykkede TPI pigerne fra os. Set med BM øjne skulle pigerne ikke have tabt med 4 mål. Det var langt hen af vejen en meget lige kamp. Men ingen tvivl om, at det var et rigtig velspillende hold vi var oppe i mod.
Tak for en fantastisk spændende kamp TPI. Vi glæder os allerede til vi skal mødes i turneringen.