tirsdag den 18. marts 2014

U12: Målrig affære i Kerteminde (8-9 til Kerteminde).

I dag spillede U12 pigerne deres første træningskamp, og så oven i købet på en rigtig "græs" fodboldbane. Det skulle pigerne lige vænne sig til efter at have spillet på kunstgræs hele vinteren. Træningskampen blev afviklet i Kerteminde. Og det var vores nye Julies tidligere holdkammerater, vi spillede i mod. Et blandet U12/U13 hold.
Julie var også mødt op, ikke som spiller men som hepper - og nu på begge hold:-)
Det blev en målrig og meget lige affære. Fra kampens første minut blev kasserne sat ind på stribe - og det gjaldt i begge ender. Vi spillede 3 x 20 minutter og resultaterne så ud som følgende;
1. halvleg 4-3 til BM
2. halvleg 5-5
3. halvleg 8-9 til Kerteminde.

Kampen igennem fulgtes vi ad - de to hold. Dog med BM mest i teten. Kerteminde levede af vores lidt for modige forsvarsspil og scorede stort set alle deres mål på kontra. BM pigerne forsøgte, i modsætning hertil, at spille sig igennem kampen, og det blev til mange flotte aktioner, både som hold men også i form af soloaktioner. Her må Mayas præstation nævnes med mange frække driblinger og mål. Stærk fulgt op af Solbjørk.
Alt i alt en meget flot indsats, og det tyder bestemt på, at det igen bliver en spændende sæson - for vores U12 piger.

Dagens spillere; Freya, Amalie, Emma, Sonia, Katrine, Solbjørk, Frida, Majken, Maya og Yasmin.
Dagens målscorer; Maya x mange og Solbjørk x flere.