onsdag den 12. juni 2013

U12a: Ærgerlig uafgjort i Dalum (4-4)

Godt vejr, god bane, god dommer, godt spil og en god modstander. Ja faktisk var der ikke meget at sætte en finger på tirsdag aften, hvor U12a holdet gæstede Dalum. Havde det ikke lige været for en udligning af Dalum i sidste minut til 4-4 (og Danmark 0-4 nederlag lidt senere) så havde det været en fortrinlig fodboldaften.
Det var da også en flok slukørede BM piger der forlod Dalum’s baner. De havde spillet godt, de havde produceret mange chancer og de havde kampen rimelig under kontrol det meste af tiden.  Flere gange havde man på fornemmelsen af nu blev kampen lukket med den næste scoring. Men scoringen udeblev og Dalum holdt sig inde i kampen med en helhjertet indsats og et meget effektivt angreb. Vores statistikker havde noteret 23 chancer til BM og 7 chancer til Dalum. Heraf 4 chancer og 3 mål i anden halvleg, hvilket må siges at være en meget flot udnyttelsesgrad.

Kampen burde have været afgjort i første halvleg, hvor Dalum havde svært ved at dæmme op for vores gode positionsspil. Dalums trænere havde dog luret problemstillingen og skiftede til en mand-til-mand formation i 2h. Det gjorde kampen mere lige, da Dalum har mange spillere som er gode 1:1. De første 10-12 min af 2h halvleg var således Dalums bedste periode og BM træneren var lidt bekymret da Dalum udlignede til 2-2. Men langsomt fik BM vænnet sig til det høje pres og i takt med at pigerne spillede sig fri af den tætte opdækning så kom chancerne igen. Så både ved 3-2 og ved 4-3 lignede scoringerne en afgørelse på kampen. Men 2 atypiske boldtab på egen halvdel med efterfølgende Dalum contraer gav desværre udligninger til 3-3 og 4-4. Et ærgerligt ”nederlag” som efter spil og chancer burde have været undgået.  Men en ”sejr” for udviklingen da det var en flot U12 pigekamp mellem to hold som spillede godt og gav hinanden kamp til stregen.
Resultatet betyder at pigerne nu skal vinde over Tåsinge i sidste kamp for at være sikker på Fynsmesterskabet. Et nederlag vil sende trofæet til Tåsinge, mens et uafgjort resultat gør den udsatte kamp mellem Middelfart og Tåsinge til en ren gyser, idet Middelfart, Tåsinge og BM så reelt alle kan ende som Fynsmester - afhængig af kampens resultat! Vi satser dog på at afgøre det selv næste onsdag på hjemmebane.