U12b: Lige træningskamp mod Næsbys U12 piger

Om end det igen var bidende koldt og flere af de faste tilskuere måtte kapitulere og søge indendøre - så stod eftermiddagssolen højt over Marienlyst, da dagens træningskamp mellem U12b pigerne fra BM og Næsby blev fløjtet i gang. Med mindre end en måned til sæsonstart (mod Holluf Pile), var det nu spændende at se, om pigerne var ved at være i form. Humøret fejlede i hvert fald ingen ting, da vi godt påklædte, med bolden under armen gik mod den nye kunstgræsbane. Kun ganske få og så selvfølgelig vores gæster fra Næsby huskede, hvordan det gik sidste gang vi mødtes.
Her indkasserede vores piger, dog C-holdet et ganske pænt nederlag på hele 3-12
Men vi havde ingen planer, pigerne og jeg, om at dette skulle lade sig gentage.

Så taktikken var klar fra starten. Vi skulle vise pigerne fra Næsby, at vi her i Marienlyst ikke havde ligget på den lade side hen over vinteren. Med vinden i ryggen lagde pigerne hårdt ud. Vi pressede Næsby-pigerne rigtig godt i første halvleg. Pigerne var klart overlegne og det mest boldbesiddende hold. Spillet foregik overvejende på Næsbys halvdel og BM pigerne kom til mange gode chancer. Desværre ingen med mål til følge, så 0-0 var resultatet ved første halvleg.
I anden halvleg kom pigerne bogstaveligt talt i modvind. Energien var ligesom forsvundet for en stund, og det var kun med nød og næppe vores nye målmand Freya holdt buret rent. Fortsat 0-0 i anden halvleg. De sidste 20 minutter blev indledt (vi spillede 3 x 20 min.), igen med vinden i ryggen. Og det var lige det, der skulle til. Pigerne fik etableret et godt pres og efter flot opbygningsspil fra forsvaret, fik Johanne sendt en bold af sted til venstre kant, hvor vores "udendørs debutant" Frida stod klar - og pludselig var vi foran med 1-0.
Denne sene føring varede dog ikke længe. Få minutter efter udlignede Næsby til 1-1 og kampen var igen åben. Næsby-pigerne havde nu for alvor fået blod på tanden. De formåede at fastholde presset på BM's halvdel og med tre Næsby angribere i vores målfelt, var der ikke meget at stille op. Så stod der 1-2. Øv øv, men heldigvis gav pigerne ikke op. De kæmpede bravt videre og i allersidste minut fik Freja H. serveret en friløber, som hun meget flot udnyttede i et hårdt, fladt skud bagom målmanden. Så stod der 2-2, hvilket også blev kampens, helt fortjente, resultat.

Dagens spillere; Laura Frederikke, Freya (målmand), Ida, Laura K., Johanne, Juliane, Kathrine E, Frida S, Freja.