mandag den 11. marts 2013

U12a: Kamp to i drenge ugen. 1-3 mod Næsby

Uge 9 stod i drengenes tegn og søndag formiddag skulle defensiven pudses af mod et godt U12b drengehold fra Næsby. Trænerteamet var på forhånd lidt nervøse for udfaldet, da vi tidligere har haft problemer defensivt mod fysisk stærkere drengehold. Nervøsitet blev heller ikke mindre da de første tre drenge kom daskende forbi vinduet inden kampen… pyha de så store ud. Heldigvis var resten af holdet ikke samme størrelse og da slet ikke i første halvleg af kampen (vi spillede 3 x 20 min). Her var det nemlig pigerne som var ”de store” og sad på det meste af spillet. Da pigerne samtidig var modige i nærkampene og formåede at dæmme godt op for drengenes lidt mere direkte spil, så var Næsby godt tjent  med at måltavlen kun viste 0-0 efter 1h.
Cecilie - Modig målpige med  mange gode aktioner

Drengene kom bedre med i anden halvleg og begyndte at vise tænder. Specielt en af deres spillere havde pigerne svært ved at dæmme op for. Ofte skulle der to piger til at stoppe ham  og det var da også ham som åbnede scoringen efter at have driblet 2-3 piger. Øv øv. Resten af halvlegen bølgede frem og tilbage og sluttede 2-1 til Næsby efter af Katrine havde udlignet på frispark.
3h startede med et lidt heldig mål af drengene til 3-1 og det virkede en kort overgang til at drengene vil sætte sig på kampen. Men pigerne fandt kræfterne til en god slutspurt og pressede drengene langt tilbage på banen de sidste 5-6 minutter. Trods flere gode chancer blev det dog ikke til flere scoringer.  Slut resultatet 1-3 synes ikke helt fair ud fra spil og chancer, men omvendt så ved vi godt at drengene er bedre i felterne end vi er vant til på pigesiden. Alt i alt en super træningskamp for vores piger, hvor trænerne bemærkede store defensive fremskridt. Drengene fik bestemt ikke love til at ”spadsere” igennem defensiven som vi tidligere har set. Tværtimod så kom der gang på gang en modig pige i vejen når det var ved at blive farligt. Selv frispark og glidende tacklinger blev bemærket som defensive modtræk.