onsdag den 29. april 2015

U14a: Heroisk fight i Søhus - 4-2 til BM.

Vi er midt i en konfirmationstid og det kunne ses på begge hold, som havde mange justeringer på holdene i forhold til normale kampweekender. Med 10 skader og konfirmationsafbud fra de piger som normalt er inde omkring A holdet, så måtte vi søge hjælp fra klubbens U14 drenge. Det blev til 3 drenge (Jeppe, Sadek og Nichlas) som dermed fik sig en anderledes fodboldoplevelse. Søhus var også ramt af konfirmationer, da 4 af deres A spillere ikke kunne spille for A holdet og dermed kom i aktion i vores kamp. Det lignede derfor en meget svær kamp selvom Søhus havde tabt deres to første kampe.
Starten blev bestemt heller ikke nem for pigerne. Søhus havde 3-4 meget store drenge og nogle af vores mindre piger virkede en smule kyste / utrygge når en stor skygge kom susende. De første 10-15 min var med Søhus i teten og undertegnede var lykkelig over, at vi havde en stærk dreng (Jeppe) i midterforsvaret, der ryddede godt op, når drengene kom tromlende. 1-0 målet var et resultat af drengenes tryk på pigerne. I denne periode var det fysikken som dikterede kampen og træneren reflekterede over, at det nok var sidste halvår vi kunne være med i drengerækken.
Men som altid (fristes man til at sige) skulle pigerne spille sig varme. Pigerne begyndte at komme i gennem til chancer og pludselig var drengene på ingen måde uovervindelige. Kampen bølgende frem og tilbage og pausestilling blev 2-2 efter mål af Julie og Katrine.
Anden halvleg blev på ingen måde som første. Pigerne tog kampen op både fysisk og spillemæssigt og drengene var kun sporadiske gæster ved Laura’s mål. Vi skulle dog helt hen til de sidste 10 minutter inden at belønningen kom til pigerne. Igen var det Katrine og Julie som var på pletten og sikrede endnu en sejr til pigerne. Alt i alt en fortjent sejr som blev grundlagt på en heroisk fight i anden halvleg, hvor mange af pigerne spillede op til deres bedste. Dagens spiller blev fortjent Ida E med 11 stemmer og som virkelig har fundet sig til rette på den offensive midtbane.

Dagens spillere: Laura F, Mathilde B, Amalie S, Sarah S, Anna Hy, Ida E, Julie J (2), Katrine A (2), Freja M, Ida M, Jeppe, Sadek og Nichlas.
Speciel tak for hjælpen til de tre drenge, som kom med en super indstilling og leverede en god indsats.

Billederne er hentet på DBUFyns Facebook side, hvor der findes mange flere billeder fra kampen: