søndag den 9. november 2014

4 kampe på stribe...

Der sker så meget omkring vores hold at det er svært at holde bloggen opdateret. Lidt ærgerligt da vi ved vi har mange trofaste læsere både i og uden for BM. Men hermed en hurtig ajourføring på de seneste kampe siden efterårsferien.

KRFK (drenge) - U14a  2-6
Selvom vi ikke ligger mange pladser over bunden, så er vi meget dominerende mod de svageste hold i rækken. Således også KRFK som ikke blev noteret for ret meget boldbesiddelse kampen igennem. De svageste hold i rækken har simpelthen for svært ved at spille bolden rundt og ender med at drible for meget og spille med for mange lange bolde. Det er guf for pigerne som sætter sig på kampen og lader drengene løbe efter bolden.
Målscorer: Julie, Merima, Sarah, ???, ???, ???

U14a – Søhus (drenge) 2-0
Denne kamp var ventet med spænding. Dels havde Søhus haft næsten de samme resultater som BM pigerne og dels var lokalopgør, hvor mange kendte hinanden. Opbuddet til kampen var også stort. Vi har altid en pæn forældreskarer ligesom at der var pænt opbud fra Søhus som tydeligvis skulle se hvad det var for noget med de piger som spillede i drengerækken. Kampen blev desværre en fuser. Drengene kunne ikke matche pigerne i boldomgang og havde ikke nogle store, gennembrudsstærke drenge som kunne gøre vores bagkæde usikker. Det blev en stille dag på kontoret for Laura i målet og en meget fortjent 2-0 sejr. Glæden blev dog skæmmet af et alvorligt solouheld for Merima som vred rundt på knæet. De første meldinger lyder på et ”forstuvet knæ” og 3-4 ugers pause L
Målscorer: Sarah, ???

Nr. Lyndelse – U15b 5-1
B pigerne skulle spille finale mod Nr. Lyndelse i sidste runde og kunne tåle at tabe med 4 mål og alligevel vinde rækken. Pigerne ramte desværre ikke dagen og det krydret med lidt uheld, så endte kampen med de værst tænkelige cifre: 1-5 og pigerne blev dermed henvis til andenpladsen med 1 mål dårligere målscorer. Øv øv. Ærgrelsen var dog hurtig glemt og pigerne fejrede en flot efterårssæson med champagne alligevel J
Målscorer: ???

U14a - Kerteminde (drenge) 1-6
Sidste kamp var igen mod et af topholdene og efter de sidste ugers flotte resultater var både træner og piger opsatte på at vise vi kunne tage point fra de bedste. Det blev igen en lærerig og udfordrende kamp for pigerne. For første gang mødte vi et velspillende drengehold som også havde styr på sideforskydning og presspil. Kampen var mere lige end cifrene antyder. Pigerne spillede en flot først halvleg og gav virkelig drengene kamp til stregen. Højt pres af drenge blev afvist med hårdt arbejde, hurtig boldomgang og flotte kombinationer. 10-15 min ind i anden halvleg slap kræfterne op til at løbe nok uden bold og drengene satte sig på kampen. Nu vi fik vores lov til at smage vores egen medicin…. dvs løbe efter modstanderen.