U12 piger: Samlet nr. 2 i U12 rækken efter sejr over Munkebo og Dalum

Ja også U12 pigerne har haft en travl fodbolduge.
Der er allerede gået 7 dage siden vi gæstede Munkebos U12 piger. Med os til denne kamp havde vi to U11 piger Shila og Karla. De var blandt de modige piger, der tilbød deres hjælp, da vi selv var ramt af et par skader og afbud. De øvrige spillere på dagen var; Freya, Amalie, Katrine, Maya, Solbjørk og Yasmin.
Og så havde vi også fint selskab af Sarah og Isabell, som var med som hjælpere og heppere. De stod bl.a for opvarmningen og kampreferatet. Så herunder følger deres fine notater eller i hvert fald nogle af dem. Det blev nemlig til en meget målrig kamp med mange flotte detaljer. Ja, det var en kamp, hvori pigerne lykkedes med det meste.
Dommeren har knap fløjtet kampen i gang før Solbjørk gør det til 1-0 og på under et minut 2-0. Malle tager over og sender bolden op i krogen og 3-0. Yasmin presser godt på i angrebet og får fat i reposten og gør det til 4-0. Ja, BM pigerne er ikke til at stoppe. Solbjørk melder sig på banen igen og gør det til både 5 og 6-0. Maya blander sig og 8-0 ved halvlegen.
Velfortjent pause i skyggen. Solen står højt på himlen. Det er slet ikke sjovt at være Munkebo. Vi ændrer taktikken lidt ved halvleg. Vores U11 piger får lov at komme lidt mere i teten. Også denne strategi lykkes, selvom Munkebo efterhånden er mange på banen. Men i anden halvleg kommer både Shila og Karla på måltavlen. Kampen ender 12-1 med en velfortjent scoring til Munkebo i kampens sidste minut. Flot spillet piger.

Efter et hurtigt bad, pakkede vi bilerne og satte kursen mod Vejle, hvor vi skulle over og se kvindelandsholdet spille VM kvalifikationskamp mod Island. Hold da op en god eftermiddag med flot flot pigefodbold. Efter kampen blev det både til autografer og billeder med spillerne. Spændende at se om nogle år, hvor mange BM piger, der spiller på landsholdet:-)
Og så et par linjer om den sidste turneringskamp mod Dalum, som blev spillet i onsdags. Uha den kamp ville vi rigtig gerne vinde. Vi følte nok alle, at vi havde lidt til gode fra sidste kamp, hvor vi helt ufatteligt smed en sikker sejr over bord - og måtte tage hjem med bare et enkelt point efter en uafgjort 7-7.
I onsdags stillede vi med 9 spillere fra start; Freya, Sonia, Amalie, Yasmin, Katrine, Maya, Frida, Majken og Freja. Det blev, som det altid plejer at være, en meget tæt og spændende kamp. Med et halvlegsresultat på 3-2 varede spændingen ved, lige til kampens sidste minut. Det blev dog heldigvis BM pigerne, der denne gang, løb med det længste strå - kampen sluttede 6-5 til Marienlyst. Dette resulterede i en flot anden plads i puljen - efter TPI.
Dagens målscorer var; Yasmin(3), Maya(1), Katrine(2).