søndag den 22. juni 2014

Et par vilde fodbolduger – Uge 24

Igen er det lykkedes at putte så mange fodboldaktiviteter ind i kalendere at både trænere og piger har svært ved at overskue det hele. Da træneren samtidig har været på flere forretningsrejser, så har det knebet med tiden til at blogge. Men hermed en hurtig opsamling på de seneste ugers kampe og aktiviteter

Mandag 9/6: FC Broby (drenge) – U13a 3-2
Den udsatte kamp blev spillet 2. pinsedag i stegende varme i Broby. Fra starten af var det tydeligt at holdene matchede hindanden rigtig godt. Når pigerne spillede for langsomt eller lavede for mange fejl havde drenge overtaget  og når pigerne fik gang i samspillet så var drengene på hælene. Det var drengene som startede bedst. Pigerne virkede lidt sløsede i boldomgangen og det blev straffet prompte de første 10-15 min hvor pigerne var lidt på hælene. Herefter fik pigerne godt fat og belønningen lidt senere da  Katrine sikkert scorer til 1-0 efter et mønster angreb. Her var drengene spillet tynde.
Anden halvleg forsatte med pigerne i god kontrol. Drengene var frustrerede og begyndte at gå hårdt til pigerne. Det blev til flere friskspark i den hårde ende af skalaen og for første gang i vores drengekampe havde gule kort været på sin plads. Men pigerne tog kampen og havde flere store chancer til 2-0. Scoring udeblev og pludselig havde drengene 7 gyldne minutter. 3 scoringer efter gode omstillinger og fejlvurderinger fra BM lignede en afgørelse. Men med 5 min igen fik pigerne et kompensationsstraffe (fra ikke dømt straffe tidligere) og kampen var åben igen. Pigerne lugtede blod og drenge gik i panik. Trods flere store chancer og en kæmpechance i de sidste sekunder reddede drengene stormen. Alt i alt en højintens drengekamp med mange knubs og skrammer. Desværre med et noget uheldigt 2-3 slutfacit.
Dagens spillere: Laura F, Thit, Sarah (1), Anna H, Freja M, Merima, Julie J, Katrine A(1), Mathilde, Amalie og Isabell.

Onsdag 11/6: Pokalfinale. Marienlyst – OB 3-0
Lad det være sagt med det samme. Pigerne ramte ikke dagen og OB’s store piger spillede en god kamp. Måske var det den hårde drengekamp fra om mandagen; måske var det OB’s fortjeneste. Kampen blev i hvert fald spillemæssigt mere lige end undertegnede havde regnet med. Men Selvom OB generelt gjorde en god figur så havde de meget svært ved at komme igennem til chancer. Det var nok den største forskel på holdene denne onsdag – at BM offensivt har et gear eller to mere end OB. Pausestillingen var 1-0 efter at Maya snarrådigt havde stålet bolden fra en OB pige og i to forsøg sparkede bolden i mål. Forløsning i BM lejren efter at vi allerede havde brændt et par meget store chancer.
Anden halvleg fortsatte som første indtil kampen blev lukket midt i halvlegen med en scoring til 2-0. Igen var Maya på pletten efter et godt gennembrud af Merima. Herefter prøvede OB at satse men pusten var gået af ballonen og BM chancerne kom på samlebånd de sidste 10-12 minutter. Sidste scoring blev sat ind at Katrine til slutresultatet 3-0. Endnu en flot bedrift og pokal til skabet, som blev fejret på behørig vis.

Dagens spillere: Laura F, Thit, Sarah, Maya (2), Anna H, Merima, Julie J, Katrine A(1), Mathilde, Frida, Amalie og Isabell. Reserver: Freja M (skadet), Sille (skadet) og Ida M.

Fredag 13/6: Medier for DBU U14 og U15 trænere
Med kort varsel var vi blevet kontaktet af DBU om vi havde lyst og mulighed for at være medier til et internt DBU træner seminar. En enestående chance for pigerne til at snuse til DBU og samtidig en god mulighed for at vise pigerne frem set i lyset af de kommende udtagelsessamlinger til DBU U14 efter sommerferien. Vi var selvfølgelig klar og stillede med 16 BM piger + Rebekka og Ida. Ikke nødvendigvis den bedste prioritering - set med turneringsøjne - med 2 timers træning i Fredericia aftenen før turneringskamp mod topholdet fra Korup. Men for pigernes udvikling og muligheder frem over et rigtig godt supplement.
Det blev som ventet 2 timers skarp og koncentreret træning, hvor de mange DBU trænere skiftevis var på. En spændende og lærerig oplevelse for pigerne.

Lørdag 14/6: U13a – Korup (drenge): 0-7
Korup kom til BM med flere storsejre i bagagen. Hele 8-1 og 10-0 var det blevet til i de seneste 2 turneringskampe. Træneren var derfor spændt på om vi for første gang ville blive kørt over i drengerækken. Vi blev på ingen måde kørt over og derfor er det også mega ærgerligt at skulle skrive 0-7 på resultattavlen. Spillemæssigt matchede vi langt hen ad vejen nogle godt spillende Korup drenge, men en super målmand kombineret med en fysisk stærk (1,78) og effektiv angriber gjorde udslaget. Temaet for kampen havde været at vi på intet tidspunkt ville se opgivende attituder uanset stillingen. Det blev efterkommet 100% og dokumenteret ved at pigerne også i de sidste 15 minutter pressede på for et reduceringsmål. Desværre diskede målmanden op med flere klasseredninger og da han endelig var prisgivet sparkede vi over et tomt mål
Dagens spillere: Laura F, Thit, Sarah, Anna H, Merima, Maya, Julie J, Katrine A, Mathilde, Frida, Amalie og Isabell.

Søndag 15/6: Thurø – U13b: 2-0
Vi her et meget stærkt B hold når vi kan mønstre alle piger i truppen. Men med to skader i A truppen plus køresyg Mathilde som kaster op inden kampen, så mangler vi lidt for at kunne matche de bedste hold i B rækken. Således også Thurø som ifølge bulletinerne spillede en god gang fodbold og vandt fortjent 2-0. Fra BM side var det en lidt blandet oplevelse og hårdt arbejde med kun 10 mand i varmen. Men pigerne kom godt tilbage og spillede en fin anden halvleg. Der var debut til Anna W i målet som stod hele kampen. Vi lurer lidt på om der kunne være en ny målmandskandidat her J

Dagens spillere: Anna W, Mathilde B, Ida, Juliane, Hanna, Kathrine E, Julie K, Johanne(1), Laura K og Regina