søndag den 8. juni 2014

U12: 3 point mod Årup (8-5)

På falderebet - lige inden endnu en begivenhedsrig fodbolduge begynder, følger her et par linjer fra tirsdagens U12 kamp mod Årup.
En kamp vi både havde set frem til, men også frygtet lidt...
Det er ikke sikkert I husker den første kamp, men hos pigerne og i særdeleshed Bruno, så stod kampen stadig frisk i erindring. Det var et hårdtilkæmpet point, der kom med hjem fra Årup - dengang tilbage i april måned. Men i tirsdags var Årup gæster på Marienlyst, og som oftest var vi, inden kampstart, fast besluttet på, at vi ville vinde - returkampen.
Der gik heldigvis heller ikke mange minutter førend trænerens nervøsitet over kampens mulige udfald blev afløst af begejstring. BM pigerne satte sig på kampen fra starten af. Bolden blev spillet flot rundt med lidt flere stationer end tidligere (kampens fokus var netop at forsøge ikke at drible ind i så mange vanskeligheder, som vi nogle gange kommer til). Og en af vores helt store angribere Yasmin, fik endelig hul på bylden, og fik sat to flotte mål i kassen. Dejligt. De har ladet vente på sig her i foråret:-)
Halvlegsresultatet lød på 3-1. Årup pigerne var sjældne gæster på vores halvdel. Måske netop derfor blev vores forsvarsspillere lidt mere modige end normalt. Og da de fleste af pigerne efterhånden var kommet på scoringslisten - ville Amalie også være med. Det blev til mange flotte soloture op gennem banen, desværre uden scoringer:-( Dem har vi til gode... Men med Amalie ude af forsvaret, gav det plads og muligheder for Årups hurtige kanter. Og den chance var de ikke sene om at udnytte. Og til stor beundring for Årups ihærdige piger, så gav de ikke op på noget tidspunkt, på trods af, at de flere gange i kampens forløb, var bagud med både 3 og 4 mål.
Kampens slutresultat blev 8-5 til Marienlyst, og med endnu tre point til kontoen, rykker vi op på en andenplads - efter TPI.

Dagens spillere: Freya, Amalie, Sonia, Katrine (2), Solbjørk (1), Maya (3), Freja og Yasmin (2)