lørdag den 17. september 2011

Juliane redder BM's ære - på Tåsinge:-)

Efter lidt udfordringer i form af tekniske problemer og mandefald, satte vi endelig kursen mod det sydfynske. Destinationen for dagens stævne var Tåsinge og den udvalgte trup bestod af Solbjørk, Juliane, Emilie, Ida, Hanna, Johanne, Laura og Katrine.

Udfordrene var Tåsinge, Dalum, Nyborg og Kerteminde.
Ialt fire kampe i streg - uden pause. Resultatet kom til at se således ud;

BM-Tåsinge 1-0
BM-Dalum 1-2
BM-Nyborg 2-2
BM-Kerteminde 0-2

Det skal nævnes, at Tåsinge efterhånden er blevet vores "ærkefjender", og vi havde - godt og vel- en sejr til gode, så der var jubel på sidelinjen, da Juliane i første minut bragte BM foran med 1-0. Vi blev presset godt til det sidste, men sejren holdt, godt hjulpet af en flyvende målmand (Katrine) og et massivt forsvar (Hanna og Laura).
Det viste sig også at være Solbjørks debut på 7-mands bane, hvilket vi fandt ud af i halvlegen, hvor hun udbrød " er det dog ikke var en temmelig stor bane":-)

At kampen mod Dalum endte i deres favør, var vist mest et spørgsmål om held. Vi havde en del chancer, men knap så mange scoringer. I denne kamp gjorde især Emilie sig bemærket med flotte driblinger på ventre kant.

I kampen mod Nyborg begyndte trætheden at melde sig, men pigerne kæmpede super flot over hele linjen. Især Ida lavede et rigtig godt løbearbejde på midten. Og i angrebet havde vi Johanne som var særdeles målfarlig - og på trods af en voldsom fældning var hun ikke til at slå ud af kurs.

Kerteminde er et godt hold - ja det var de faktisk alle de hold vi mødte idag. At kampen endte 0-2 til dem, var ikke umiddelbart et billede af kampen iøvrigt. Selvom det var fjerde kamp, blev der kæmpet godt og det skal her nævnes, at kampen bød på rigtig flot sammenspil. Igen havde vi rigtig mange chancer - men bolden ville bare IKKE i mål - så vi måtte se os slået, desværre.
Men alt ialt en rigtig god dag med masser af bold - en lille pause undervejs kunne vi nu godt have brugt, men rigtig flot kæmpet af alle otte piger.