søndag den 19. oktober 2014

U14: God modstand mod rækkens tophold

For 3. weekend i træk har pigernes evner og indstilling for alvor været udfordret idet vi har mødt rækkens tre tophold på stribe. Så ikke nok med at pigerne har været udfordret i kampene, så har vi også fået testet pigernes indstilling og vilje når der er længere mellem sejrene end de er vant til.
For 3 uger siden havde vi en hård fysisk kamp mod Klinte som endte 0-5 og i forrige og sidste weekend har modstanderne været B.1909 og OKS. Begge hold som har scoret mål på samlebånd i de fleste af deres kampe og som derfor gav panderynker hos træneren. Men pigerne bestod i både niveau og indstilling. I begge kampe måtte drengene kæmpe for sejren og pigerne holdt fanen højt kampen igennem.
BM – B.1909  1-4 (Frida)
BM – OKS 1-5 (Merima)

I begge kampe var halvlegsstillingen 0-1 hvor pigerne havde været godt med og lukket godt af for drengene. Mod b1909 lurede overraskelsen i 2h efter at pigerne udlignede midt i halvlegen og panikken spredte sig hos de mange etniske drenge. Det blev til 7 minutters hektisk og ustruktureret helbanepres fra drengene, som desværre fik en heldig scoring netop som pigerne var begyndt at spille sig fri af presset. Vel og mærke i en fase hvor flere og flere drenge begyndte at blive hængende fremme uden returløb! Havde ellers været sjovt se hvad der var sket hvis de var kommet bagud. I OKS kampen reducerede pigerne til 1-3 og fik mobiliseret et lille pres på drengenes banehalvdel - som så kostede to nemme contra scoringer i slutfasen.