lørdag den 4. oktober 2014

Forsinkede referater fra de sidste kampe...

Flemløse / Hårby (drenge) - U14  3-4
Selvom dagens modstander holder til i den tunge ende af rækken, så var træneren lidt spændt på hvordan holdet med hele 5 skader i A truppen matchede modstanderen. Merima, Mathilde, Sille, Isabell og Maya var alle ukampdygtige så Ida M, Laura K og Julie K som primært spiller med B holdet var alle kaldt til undsætning. Men de mange timer på træningsbanen belønner sig. Pigerne kender spilkonceptet og faldt fint ind i spillet. Specielt dejligt at notere at alle tre spillede med stort mod og kampgejst.
De første 20 min var en meget jævnbyrdig affære hvor drengene var kommet foran på et klokkerent straffespark efter at Sarah havde fældet en dreng. Herefter overtog BM teten og fik fortjent udlignet på et flot langskudsmål af Ida E. Efter pausen lagde pigerne en jernring omkring Flemløse drengenes mål og da 2-1 scoringen kom lignede det en tidlig afgørelse. Men drengene havde åbenbart haft nogle af hurtigløberne ude og tanke luft for efter nogle udskiftninger fik de bedre gang i omstillingerne igen. BM havde chancerne til at lukke kampen men midtvejs fik drengene alligevel udlignet, hvilket gav deja vu til B1913 kampen hos de fleste af BM tilhængerne. Heldigvis fik pigerne gang i målscoren og trods et reduceringsmål i sidste minut, så hev pigerne en fortjent 4-3 sejr med hjem til Odense.

Dagens spillere: Laura F, Amalie, Sarah, Anna H, Thit, Freja M, Julie J (1), Frida, Ida E (1), Katrine A (2), Laura K, Ida M og Julie K

Klinte/Grindløse (drenge) – U14  5-0
Endnu et af de frygtede tophold som efter sigende skulle være nogle fysisk stærke drenge. Pigerne var således forberedt på at det kunne blive hårdt i nærkampene - og at hvis vi ikke turde holde fast i bolden under pres, så kunne vi få en lussing. Men pigerne var klar på dagen. Hele første halvleg blev en super dyst, hvor drengene masede på og pigerne gang på gang fik afvist fremstødet - og efterfølgende spillet sig ud af problemerne. 0-0 ved pausen og drengene lignede bestemt ikke et hold der var overbevist om at de ville vinde denne kamp. Drengene havde dog fået en pep-talk i pausen og lagde endnu mere tryk på pigerne. Drengene havde teten nu, men der skulle et noget tvivlsomt straffespark til for at Klinte fik hul på bylden. Det var indledningen til drengenes 15 gyldne minutter hvor pigerne vaklede og Klinte lukkede kampen med 4 scoringer. Men midt i modgangen viste pigerne format. De kæmpede sig tilbage og fik trykket drengene tilbage de sidste 15 minutter. Alt i alt en flot præstation trods 0-5 nederlaget. Set med udviklingsøjne var det en af vores bedste kampe i efteråret da vi fik vist at vi fysisk også kan være med mod stærke hold.

Dagens spillere: Laura F, Amalie, Sarah, Anna H, Thit, Freja M, Julie J, Frida, Ida E, Katrine A, Merima, Maya, Mathilde og Ida M