lørdag den 19. april 2014

U12: Uafgjort og 1 point mod TPI (6-6)

I torsdags blev påsken skudt i gang med et brag af en kamp, da vores U12 piger tørnede sammen med TPI. Med træningskampen frisk i erindring vidste vi, at det ville blive en intens affære. Derfor havde vi også bedt om udsættelse til vores faste forsvarsspiller Amalie var hjemvendt fra ferie. Desværre var vi alligevel løbet ind i et par ærgerlige afbud fra Solbjørk og Frida - så vi havde, på dagen, allieret os med to modige U11 piger, Camilla og Sille.
Som frygtet presser TPI godt på fra starten og efter blot få minutter, har Freja, vores fremragende målmand, været i aktion flere gange. Og efter 5 minutter er vi bagud med 0-2. Ja BM pigerne er i den grad kommet i modvind. Men efter ca. 10 minutter kommer vi mere ind i kampen. Pigerne får spillet bolden mere rundt og pludselig kommer Sille til en åbning og BM kommer på måltavlen. Katrine følger efter med et gennembrud fra midten. Kampen er igen åben. Vi er under pres, men BM pigerne kæmper, det bedste de har lært. Ved halvlegen står der 3-5 og kampen er endnu ikke forbi. BM pigerne har lugtet point.
I starten af 2. halvleg er det BM pigerne der har overtaget. Maya scorer hurtigt på kontra og Katrine sørger for udligning med direkte scoring på frispark. 5-5 og det er næsten ikke til at holde ud. Det er så spændende... Energien er dog ved at være brugt op. Pigerne har virkelig kæmpet og hele tiden bevaret troen på, at det kunne lykkes. De sidste par minutter er hektiske med chancer i begge ender. Freya leverer den ene flotte redning efter den anden. Malle kører solo, spiller Maya fri foran målet - desværre en forbier - over mål. Også Katrine rammer ydersiden af stolpen - og resultatet bliver 6-6 og et point er hjemme. Et ganske fint resultat mod et meget velspillende hold fra TPI.