søndag den 25. august 2013

U13b: Kneben sejr i lokaldyst. BM-Fjordager 3-2

Der er mange måder at starte en kamp på, men denne er ikke en af dem, man ønsker sig mange af. Sygdom, skader og misforståelser gjorde, at vi ved kickoff kun lige præcis var nok et hold. Pigerne var således nødt til at bide træthed og evt. smerter fra småskader i sig, hvis vi skulle have en chance mod dagens modstander fra Fjordager.
Freja med 2 mål mod sin gamle klub
Fjordager er altid en svær modstander, men pigerne tog kampen op, og efter en lidt nervøs start, hvor Fjordager bl.a. har et skud på stolpen, fik pigerne mere styr på spillet. Vi fik presset spillet længere frem og pasningsspillet blev bedre. Selv da Fjordager kom foran 1-0 på et straffe, blev pigerne ved med at spille og presse på, og efter fint opspil i venstre side kunne Freja udligne til pausestilling 1-1. Trætheden var ved at melde sig hos enkelte piger, men pludselig dukkede Anna op og det gav lidt ekstra luft til de trætte piger.
Fra starten af anden halvleg forsøgte vi at lægge mere pres på kanterne og det lykkedes. En masse flot spil og god fight gjorde, at Freja og Juliane, med to flotte mål, kunne bringe os i front med 3-1.
I et øjebliks eufori, begyndte dagens urutinerede holdleder at rokere for meget rundt og selvfølgelig fik Fjordager den scoring til 3-2, som gav dem håbet tilbage. Det hårdt kæmpende forsvar holdt dog stand og BM hentede den første sejr i den nye turnering. Flot Piger!