lørdag den 24. august 2013

Ingen drømmestart. Bm - Tåsinge: 0-1

Som overskriften viser så var det ikke den mest optimale start på efteråret. Vores evige rivaler fra Tåsinge var desværre både heldige og dygtige nok til at snuppe alle tre point med tilbage til Sydfyn.  Heldige fordi de scorer på en af deres meget få chancer i kampen og dygtige fordi de kampen i gennem kæmper flot og formår at holde os fra de helt store chancer trods pæn overvægt i spil.

Kampen startede lidt nervøst fra begge sider. Tåsinge prøver med højt pres uden den store effekt, mens vi virker lidt rustne i boldomgangen. I denne fase løber de fleste gode spillemæssige optrin ud i sandet efter en dårlig berøring eller en upræcis aflevering. Begge hold er derfor kun nærgående efter dødbolde og det var netop efter en sådan at Tåsinge udnyttede en misforståelse i BM forsvaret. 0-1. Få minutter senere skete det samme i modsatte ende, men Katrines flotte hovedstød røg desværre lige over målet. Som halvlegen skred frem blev BM mere og mere boldbesiddende uden at det førte til åbne chancer.
Overtaget på midten af banen blev mere udtalt i anden halvleg. Tåsinge blev sjældne gæster på BM’s halvdel og den skiftende målmand (pga Cecilies skade fra BM Cup) var stort set kun i aktion ved tilbagelægninger fra forsvaret. I den anden ende skulle der til gengæld kæmpes hårdt for hver eneste meter, da Tåsinge fornemmede at der kunne hentes point denne lørdag. Først i de sidste 10-12 minutter lykkedes det at få Tåsinge trykket helt tilbage på banen. Men pladsen er træng foran et syvmands mål og vi lykkedes aldrig for alvor med at finde den gyldne formel til at dirke Tåsinges defensiv op i dag.

Alt i alt føles det temmelig ærgerligt at tabe en kamp hvor modstanderen er så sjældne gæster i vores målfelt. Den defensive indsats er således mere en godkendt trods et enkelt mål til Tåsinge. Omvendt må vi også erkende vi skal skabe mere offensivt, hvis vi vil vinde tætte og intense kampe som denne. Det tager vi med på træningsbanen inden næste weekend, hvor der venter en ny svær opgave i Middelfart.