søndag den 10. februar 2013

U12 - Sæsonens første træningskampe

Søndag formiddag startede udendørssæsonen for alvor, da både vores U12a og U12b hold skulle prøve kræfter med Middelfarts ditto. Kampene var ventet med spænding da det altid er lidt usikkert hvor vi står efter en lang indendørssæson med fokus på andre færdigheder. Mange husker sikkert også sidste års opstart, hvor pigerne (og trænerne) efter en forrygende indendørssæson fik en brat opvågning af Tornerosesøvnen i form af to klare nederlag til Middelfart (1-4) og Tåsinge (0-4) i de første træningskampe. Jo der er forskel på indendørs og udendørs.
Men som altid i BM lejren er optimismen i top inden en kamp. Dels synes vi trænere at mange af pigerne (specielt B spillerne) har rykket sig hen over julen og dels har vi pga vores nye kunstgræsbane kunnet træne udendørs hele vinteren.  Det måtte kunne ses…..

U12b: BM - Middelfart 8-1
Første hold i aktion var vores U12b hold og for pokker hvor er der sket meget hen over vintermånederne. Boldomgang, løbevillighed og specielt skudstyrken havde hos mange af pigerne fået en nøk eller to op i niveau og det var udslagsgivende. Pigerne viste allerede i efteråret gode spillemæssige takter, men manglede lige ”det sidste” i kampene for at drage fordel af spilovertaget. ”Det sidste” manglede ikke i dag. Pigerne var i teten fra start til slut og havde overvægt i spil og chancer. Middelfart gjorde bestemt en ok figur men tabte lidt modet / kræfterne i anden halvleg. Slutresultatet 8-1 til BM var måske lidt i overkanten.
Spillere: Laura F, Laura K, Ida, Johanne, Freja, Maya, Mathilde B, Juliane og Katrine E
Målscorer: Freja x4, Maya, Laura K, Katrine E, Johanne
Fortjent sejrdans til U12b
U12a: BM - Middelfart 4-1
Med et BM hold uden afbud og et Middelfart hold suppleret med 2 U13 kvartalsspillere var rammerne sat til en spændende dyst mellem to meget stærke U12 pige hold. Lad det være sagt med det samme. Pigerne skuffede ikke. Det blev en meget tempofyldt træningskamp med masser af godt spil mellem to hold der var indstillet på at der skulle kæmpes for sagerne. BM pigerne var kampen igennem i teten spillemæssigt, men ikke mere end at der skulle arbejdes hårdt for at komme til chancer samtidig med at Middelfart hele tiden var giftige i omstillingerne. En tempofyldt men chancefattig første halvleg sluttede derfor med et fair 1-1 resultat efter at Middelfart havde skaffet sig en tidlig føring. Hos BM pigerne blev der i pausen fokuseret på at vi skulle have flere piger som søgte hullerne i dybden, så vi kunne få trukket Middelfarts hårdtarbejdende defensiv fra hinanden. Det var midlet til at få skabt flere chancer og efter 2-1 målet midt i halvlegen tippede kampen til BM’s fordel. Kampens detalje stod en modig Middelfart pige dog for. I slutminutterne fik hun reddet et hårdt skud ved at hoppe op og heade den til hjørne. Sådan! De fleste piger ville her have dukket sig!
Spillere: Laura F, Isabell, Thit, Sarah, Katrine, Frida, Anna, Sille og Amalie
Målscorer:  Anna, Sille, Katrine x2